hanzi_pl Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 Mam ten procesor prawie pół roku i zdecydowałem sie go podkręcic ale przy pierwszej próbie podkręciłem go do 2 ghz i nic sie nie działo ale juz przy drugiej próbie na 2,2ghz komputer zaraz przy starcie zaraz sie zawieszał i przestawał isc dalej i musialem wyciagnąc bateryjkę z płyty głównej co przywróciło mi ustawienia domyslne wszystko działało tak jak dawniej. Pisze ten post ponieważ czytałem w róznych komentarzach ze ten procek spokojnie idzie na 2,4 ghz i niewiem co jest grane takze proszę was o pomoc :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 po pierwsze dobrze by było gdybyś napisał jaką masz pełną konfiguracje kompa (chłodzenie, płyta, pamiec, zasilacz itd) po drugie nie napisałeś w jaki sposób podkręcałes procka (co i jak ustawiłeś) po trzecie to że komuś chodzi ten procek na 2.4G nie znaczy że twój ma zachowywać się tak samo - może się kręcić gorzej lub lepiej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hanzi_pl Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 Mój zestaw to geforce 6600GT Winfasta,MSI K8T Neo2,2x256ram Twinmos,80gb Barracuda i do tego zasilacz Feel ale niewiem jakie napięcie dokładnie. A podkręcilem CPU Frequency z 200mhz na 235mhz,a mnoznik ustawiony mam na 9x to jest max. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...