Lambert Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 sluchajcie wiem ze narazam sie modom ale jest to dla mnie bardzo wazne. czy moglby mi ktos pomoc/dac linka z testem tych trzech kart: GeForce 6600GT Gainward Ultra/1960 PCX DVI "GS" (PCI-E), GeForce 6600GT Leadtek PX6600GT-TDH Extreme 128MB (128-bit) (PCI-E), GeForce 6600GT Gainward Ultra/1960 PCX XP "GS" GLH (PCI-E). PROSZE JUTRO KUPUJE KOMPA TO PILNE!!!!!!!!!!!!!!! :mellow: :mellow: :mellow: :mellow: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t00l Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 (edytowane) ja bym wziął gainwarda... a linka do takowego porównania nie podam bo nie znam [ciężko takie coś jest wogóle znaleźć], ale zufanie mozna miec do tej firmy, ale jezeli myslisz o OC to chyba lepszy jest leadtek...tak przynajmniej inni pisza na forum. :) aha wersja XP jest chyb awyżej taktowana o ile dobrze pamiętam. Edytowane 21 Lipca 2005 przez t00l Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lambert Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 dziex tool. czytajac forum wzialem jednak Leadteka (chociaz ten wyglad, bleeee). F O R C L O S E Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...