welyk Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 Sa gto modowalne pod agp na allegro arche sprzedaje po chyba 629 zika . Co do gt pod agp to wątpliwe a pci expres na bank cos sie by znalazlo. sory ale pytalem o konkretny model pod PCIE Club 3D Radeon X800RX :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Above Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 sory ale pytalem o konkretny model pod PCIE Club 3D Radeon X800RX :Pjutro bede go miał to zdam relacje. Kupiłem go z gwarancja moda na 12 potokow i o/c gwarant na 550/1100 na std chłodzeniu :-P Dokupie jeszcze pentagrama na niego i bedziemy wiecej krecic. Jakie stery polecacie do tej karty do nowszych gierek ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Above Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 no i mam narazie tego club 3d x800gt i jeszcze go nie zmodowałem ale leci na 560/1160 bez problemow i robi 10 000 pkt w 03 marku oraz 4800pkt w 05 marku :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Above Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 potrzebuje modowalnego biosu do club3D x800rx na 12 potokow... ma ktos moze ? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adzio_tuning Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 (edytowane) A więc stałem sie posiadaczem X800GT :D producent Powercolor pamiątki 1.6 Samsung, narazie bez radiatorów , może poszły by na więcej ;) rdzeń r423 wszystko się kręci na 600/1200 i full stable :) prawie 9,5k pkt <_< mimo wszystko troszkę mało :mur: na rdzeniu chłodzenie TT Tide Water (ktoś się mnie pytał jak z ciszą: na 1700 obrotów - niesłyszalne ;) na 3300 - suszarka :mur: ) Mam pytanie: czy da się poprzez wgranie innego biosu (przy okazji: jakiego?? ) odblokować chociaż 4 potoki (nie mówie że chce 16pp od razu ;) ) ma ktoś odpowiedni bios :unsure: ? jak się przyda ta informacja to napisze że standadowe takty to 500/1050 PS: odkopałem temat :lol2: EDIT: jak dostane radiatory na pamięci, atakuje 3 miejsce na hwbot.org :D narazie mam 10151 punktów, nie wstawiam obrazku bo nic wiele sie nie zmieniło oprócz cyferek ;) jakby się zmodowała to może nawet 2 miejsce byłoby :) Edytowane 1 Listopada 2006 przez adzio_tuning Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_bollo_ Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 Czesc! Mam pytanko, czy ktokolwiek próbował moda na 12 potoków pod agp? przecierz rdzen jest ten sam co w np x800xt?Nie jest czasami tak. że r420=r480 tyle że pod agp?? pozdro i dzięki za odp, nie karcie mnie jeśli gdzieś w temacie jest odp - na twea... sory purepc jestem gościem ;) A że mój r9700 odmówił współpracy to kupiłem ten wynalazek ati... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...