grzesiek1515 Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 Mam moduł 512 MB 333 MHZ i nie wiem jakiej firmy aktualnie chodzą na 350 mhz i timingach 2-2-2-6. ma ktoś pomysł co to może być. mam za małą obudowę żeby się im przyjrzeć a nie chce mi się ich wyciągać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki_pc Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 to niech ci sie zechce :P odpal CPU-z moze cos ci podpowie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 Mam moduł 512 MB 333 MHZ i nie wiem jakiej firmy aktualnie chodzą na 350 mhz i timingach 2-2-2-6. ma ktoś pomysł co to może być. mam za małą obudowę żeby się im przyjrzeć a nie chce mi się ich wyciągać. 1560455[/snapback] znajdź z necie jakiś spis wszystkich producentów pamięci, i zrób wyliczankę. :D Tak po za tym my nie wróżki :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 Lepiej zaglądnąć do kompa i jak masz możliwość zrobićfotki. Wtedy może coś wydumamy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 mozesz tez spradzic np w everescie SPD atak wogule to nie chce ci sie czy nie umiesz .. :lol: a moze boisz sie ze jak tam łapy włozysz to cie mysz upier.. pliz somłon klołz dys topik bo juz bredze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 dziwne ze wogole chcialo ci sie zakladac ten temat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camel- Opublikowano 23 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2005 Mam moduł 512 MB 333 MHZ i nie wiem jakiej firmy aktualnie chodzą na 350 mhz i timingach 2-2-2-6. ma ktoś pomysł co to może być. mam za małą obudowę żeby się im przyjrzeć a nie chce mi się ich wyciągać. 1560455[/snapback] co to moze byc? co to moze byc....? hm ja mowie ze to moze byc DDR ale nie jestem do konca pewny.... co wy na to koledzy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jet4 Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 A może jednak sie wysilisz i z bólem wyciągniesz swoją rączke i zobaczysz co tam masz? Ja wiem ze to moze boleć ale jak coś to moze pod rączke sobie dasz podusie potem... co? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 A może jednak sie wysilisz i z bólem wyciągniesz swoją rączke i zobaczysz co tam masz? Ja wiem ze to moze boleć ale jak coś to moze pod rączke sobie dasz podusie potem... co? 1675593[/snapback] Ale odkopales temat... Ta pamiec autor tematu juz napewno uszkodzil/sprzedal :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 mozesz tez spradzic np w everescie SPD atak wogule to nie chce ci sie czy nie umiesz .. :lol: a moze boisz sie ze jak tam łapy włozysz to cie mysz upier.. pliz somłon klołz dys topik bo juz bredze 1560838[/snapback] Everest pokaze "konkretniejsze" SPD na fiirmowych pamieciach, na no name wyswtetli tylko MHz i timingi... (ktore tez czesto mijaja sie z prawda.... ;p) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek1515 Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 (edytowane) :? Ale odkopales temat... Ta pamiec autor tematu juz napewno uszkodzil/sprzedal :) 1675625[/snapback] Właśnie że nie tylko dorzuciłem 512MB twin mosa i musiałem wydłużyć timingi bo się wieszało Edytowane 3 Października 2005 przez grzesiek1515 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hesos Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 no to jak dorzuciłes to pewnie zajrzałeś jakie są tamte pamięci?? czy Ci sie nie chciało?? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieciop Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 (edytowane) Pytales: "Co To Jest, DDR 333Mhz CL 2-2-2-6" ? to jest pamięć PC2700 pracujaca z czasami 2-2-2-2-6@333 (166 MHz real) Po reszte odsylam cie do miejsca na wyciagniecie ręki, tzn . do twojej obudowy i do podstawowych zagadnień. Edytowane 3 Października 2005 przez mieciop Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 jest taka tajna metoda tylko nie mów nikomu,, najpierw - musisz przygotować miskę wody, świeczkę i wprowadzić w pokoju lekkie zaciemnienie. podpal świeczkę (uważaj żeby się nie opażyć,, operacja palenia świecki grozi pożarem, nie odpowiadam za ew. szkody związane z nieodpowiedzialnym używaniem świeczki)., teraz postaraj się aby steryna z palącej się świeczki kapała do miski z wodą (temp wody nie powinna przekraczać 25*C)... stygnąca steryna utworzy ZNAK! interpretując ZNAK możesz wywróżyć jakie to pamięci... ew. zrób fotkę i umieść na forum,, bedziemy interpretować razem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek1515 Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 Patrzyłem i za nic oznaczeń nie widze.na twin mosie pisało a na tym nic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieciop Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 Patrzyłem i za nic oznaczeń nie widze.na twin mosie pisało a na tym nic 1682556[/snapback] Jak nic nie pisze to masz pamieci tzw. noname Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...