Gość fredus Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 Mam takie małe pytanko jakich sterów najczęsciej uzywacie na kartach Ati? OMEGI CZY CATALYSTY?? aha i na których wam lepiej gry chodzą bo mi sie wydaje że na Omegach. Prosze o jakies sensowne odpowiedzi na temat tych sterów :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgf1 Opublikowano 24 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2005 Od poczatku jak mam r9550 uzywam omeg 4.12 i one sprawuja mi sie najlepiej, probowalem Catalystow i NGO ale jakos nie przypadly mi do gustu. Teraz sciagam najnowsze omegi i zobaczymy co z tego wyniknie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Areq Opublikowano 24 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2005 ja rowniez uzyeam Omeg, zawsze najnowszych. jednakze czasem mam problemy z jakoscia obrazu. przy takich samych ustawnieniach czasem CAtalysty 'wygladaja' lepiej, ale z wydajnoscia bywa roznie. polecam samemu na wlasniej skorze przetestowac sterry ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...