Skocz do zawartości
ikar13

Drukara Hp 8150 I Tusz 339 :(:(:(

Rekomendowane odpowiedzi

Siema. Mam mały problem. Nie dawno kupiłem sobie drukarke do zdjęć HP 8150. Wszystko super ekstra tylko jest mały problem :P Dość dużo drukowałem czarnego tekstu i szybko skończył się ( prawie ) tusz. Więc kupiłem tusz czarny i kolor na allegro. Paczka przyszła więc biore sie za uzupełnianie czarnego tuszu. Wszystko ok. Wkładam pełen tusz do drukary i zaczynam drukować a tu mi pokazuje że mam mało tuszu :( :( :( No to mówie super :D

Potem na net znalazłem że kardridź HP się resetuje ale nikt jeszcze nie wie jak zrobić reset 339 i 338 ( są to nowe kardridźe od HP -też super )

I teraz pytanie do Was - czy ktoś wie jak zresetować tusz ???

Jest jeszcze jedna możliwoś. Mieszkam w łodzi na retkini - czy ktoś z forum mieszka w łodzi i ma tusz 339 lub 338 - bo drukarka HP zapamiętuje kody 2 tuszy - czarnego i specjalnego do druku foto - i jeżeli bym włożył jaki inny nowy to drukara bo skasowała sobie kody i jak bym włoży spowrotem swój to by go widziała jako pełny - i czy ktoś z łodzi po wcześniejszym umuwieniu pozyczył bym mi na 30 min wkład - oczywiście zostawił bym tej osobie 100 zł na zabespieczenie że wróce z tuszem :P:P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi