Sulaco Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 czyli wyscigi na kosiarkach ;) do sciagniecia demko np z: http://www.3dgamers.com/games/motogp3/downloads/ i cos na zachete co tu duzo gadac...konkurencji praktycznie zadnej, nic tylko grac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 Niestety z tego co widziałem - to seria poszła zupełnie w kierunku arcade :? Grafika na screenach też nie jest rewelacyjna, ale demko chetnie sprawdze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 (edytowane) Bardziej polecam Moto GP 2 + paczkę SEZON 2005 (TU). Wygląda to lepiej i ciekawiej niż to niby cudo z nr 3, zresztą z "kosiarkami" z sezonu 2004. Liczą, że ktoś poleci do sklepu i kupi zgrzany kolejnym nr z serii. Szkoda, liczyłem na coś więcej... :huh: Edytowane 22 Lipca 2005 przez Boxster Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 przed chwilą zagrałem i giera może być ale grafa jest denna :(, aż nie mogłem uwierzyć co zobaczyłem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 (edytowane) Ja i tak uważam że najlepsze wyścigi na motorach - na asfalcie zrobiło - odziwo - EA Sports. Superbike 2000-2001 to było cos :) nawet teraz bym sobie zagrał - chociażby w demo ale na xpeku nie chodzi. A co do dema to za chwile instaluje. update: zainstalowałem - właczam - błąd windowsowy - odinstalowałem <_< dzięki Boxster za linka chyba zaraz wrzuce MotoGP2 do cdroma ;) Edytowane 22 Lipca 2005 przez EXO3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 (edytowane) Kilka fot z dodtatku 2005 do GP2: Jak dla mnie GP2 syci do dnia dzisiejszego... Edytowane 22 Lipca 2005 przez Boxster Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 kurcze no znowu mi się chce w to grać :twisted: Patch jest extra! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.zip Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 a jakie są zmiany z tym patchem ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 Zainstalowałem...włączyłem...ziewnąłem... Chyba rzeczywiście czas do MGP2 wrócić...praktycznie niezauważalne zmiany w części 3... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 (edytowane) a jakie są zmiany z tym patchem ?? 1561924[/snapback] nowe motocykle - wszyscy zawodnicy przydzieleni do tych temów w których obecnie występują, nowe dźwięki, i zmodyfikowana lekko fizyka jazdy - przynajmniej tak wywnioskowałem z instalacji i 2 godzinnego grania. Warto zainstalować. :) (mowa oczywiście o MotoGP2 +patch 2005) Edytowane 22 Lipca 2005 przez EXO3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 to są chyba jakieś żarty czy oprócz numerku 2005 --> 2006 oni cokolwiek zmienili? kpina... a jeździ się tym jak wanną na śniegu z górki, tragedia... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 23 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2005 sciaglem -> zainstalowalem -> odpalilem -> 2min pogralem -> wyszedlem -> uninstall Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boro Opublikowano 23 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2005 Mam takie skromne pytanie... czym to się właściwie różni od 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 24 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2005 Mam takie skromne pytanie... czym to się właściwie różni od 2 1562828[/snapback] Nad tym powinni zastanowić się sami programiści... :lol: Jak dla mnie to uaktualniono team-y do tych z roku 2004 i chyba nic więcej... typowe odcinanie kuponów od dobrego "Moto GP 2". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RauloS Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 Gra jest swietna , swietne kamery, no i bardzoo realistyczna,gra sie swietnie link do dema http://www.gamershell.com/download_9986.shtml Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrIkO Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 Dawno, dawno temu to takie gry nawet mnie krecily, ale jak teraz zainstalowalem demko to postanowilem trzymac sie od takich gier z daleka... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 Ale to już byyyło... Może by tak wreszcie jakieś zmiany bo od dwójki...tfu w sumie od jedynki...to się mało co zmieniło... Choć w sumie i tak niezłe... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 procz nowych mapek i motocykli to nic sie nie zmienilo :) nawet wyglad menu zostal ten sam w 98% :) a tak pozatym gierka jest fajna :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Jack Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 jasne realistyczna!! :lol: :lol: to mam takie pytanie co by się stało z kolesiem który przyrąbał w mur z prędkością 304kmh??? aha jeszcze najechał go motor i cały peleton rajdowców ja po takim czymś napewno bym nie wstał wsiadł na motor i jechał dalej! :| gierka może i fajna grafa całkiem całkiem!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 10 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 Jeżeli jest tak samo miodna jak Moto GP 2 to jest warta uwagi. Black Jack masz rację. Gdyby koleś nie był "nieśmiertelny" to byłoby prawdziwe wyzwanie - jedna poważniejsza kraksa i kaplica. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moog Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 a mnie wciągneła :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 jest tam yamaha R6?? jake sa jeszcze takie jakies fajne gierki motocyklowe?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 a dla mnie gra słabiutka:( czekam aż Sony skończy się licencja na F1 i wyjdzie na PC lub XBOXA360 jakaś fajna wyścigówka :D ot taki mały offtopic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.zip Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 jest tam yamaha R6??takich słabych pewnie nie ma , ale moze jest R1 :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
john_doe Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 tak slabych jak r6 czy r1 w motoGp nie ma :lol: panowie te maszyny maja lekko po 240 KM a moga miec i wiecej ;) probleme staje sie kontrola i przniesienie tej ogromnaj mocy na asfalt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 Biadolicie panowie...:). Jak dla mnie gierka idealna na totalnie odprężenie i relaksik po pracy. Przychodzę, walę sie na fotel, pada do łapy i jazda. Po kiego ch.. jakis realizm. Od tego mam RBR. Owszem , to upgrade a nie nowy tytuł,ale gierczy się miluchno. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 Chodzi o to że nie ma sensu wydawania kasy znowu na to samo...bo różnić wielkich nie ma - a skoro nie widać różnic to po co przepłacać ??... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Da HoRsE Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 czym to się różni od 2 ? bo przed chwilą demo odpaliłem i ? nie widze żadnej różnicy ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
palkapl Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 to może pogramy w gp2 lub gp3 przez neta co wy na to??????? moje gg 2626840 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 Install--->Nędza--->Uninstall Doczytki, docinki jakieś mam prawie cały czas. Stery do grafy najnowsze (update robiłem) i kupa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...