Skocz do zawartości
Sulaco

Motogp:urt 3

Rekomendowane odpowiedzi

Dorwalem dzisiaj w swoje lapska ta giere :) I poprostu szok....jestem....cofnalem sie w czasie :) Do czasow kiedy bylem lepkiem i u kolezanki na kompie namietnie pocinalem w MotoRacer'a ;) Cos pieknego, te trasy jakie nam zaserwowano (mowie o motogp3) sa miodne, gralem w motogp 2 duzo ale znudzily mnie juz te profesionalne tory wyscigowe, teraz przyszlo nam sie scigac po ulicach miast i wsi. No poprostu brak mi slow. Grafika sie w sumie nie zmienila (w konfrontacji z poprzednia czescia) ale dodano "bloom'a" ktory wyglada swietnie. Jak czytam Wasze komentarze to wydaje mi sie ze jest to najbardziej niedoceniona gra ubieglego roku. Spadam dalej ogladac widoki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najlepsze wyścigi moto (i najbardziej realistyczne) to było starusieńkie GP500, grałem tylko w demo ale i tak było super :) Grafika tak bardzo nie odstrasza także jak ktoś chce realistyczne moto to może sobie demko ściągnąć i zobaczyć.

Natomiast jak grałem w demo Moto GP (nie wiem czy 1 czy 2) to mnie neisamowicie wkurzal dźwięk silnika, aż się zniechęciłem do gry. Miałem nadzieje, że będzie to jakieś fajne arcade, ale ten dźwięk to nie wiem jak to opisać... Taka kosiarka p oprostu, 0 dynamiki... Może coś miałem źle ustawione, nie wiem...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najlepsze wyścigi moto (i najbardziej realistyczne) to było starusieńkie GP500, grałem tylko w demo ale i tak było super :)

...

Ja grałem w full'a i zdanie mam identyczne :D Najlepsze wyścigi motocyklowe jakie kiedykolwiek wyszły na PC :D Silna strona to tryb symulacji, który absolutnie nie wybaczał ŻADNYCH błędów, a tryb arcade i tak sprawiał nie lada trudności :) Jeszcze można dodać genialne wprost regulowanie poziomu trudności (do 120%), gdzie przy 100% trzeba było mieć niezłego skill'a :D

Hmm... jak sobie przypomne godziny/dni/tygodnie spędzone przy tym tytule :roll:

Idealna gra motocyklowa to GP500 z nową oprawą graficzną (nowe trasy, zawodnicy), a reszta fizyka, poziom trudności takie same :)

Niestety, ale coś takiego nie będzie możliwe patrząc na to co mamy w dzisiejszych grach, a seria MotoGP jest odzwierciedleniem oczekiwań dzisiejszych graczy :cry: pozdro

Edytowane przez chemiczny_ali

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to gp500 chodzi pod xp?

Chodzi :D Aż z ciekawości sciągnąłem żeby się przekonać i działa, ale mam nie sprawnego pada, a na klawie to nie gra :sad: pozdro

EDIT

W demie aby zachęcić graczy piszą "easy handling" :lol: Dzisiejszy gracz szybko odstawiłby ten tytuł na półkę, ze wzgłedu na to "easy handling" :lol:

Edytowane przez chemiczny_ali

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Troche odkopie. :]

Ostatnio dorwalem ta gierke i zaczalem testowac, naczytalem sie, ze slaba w porownaniu z mgp2, no, ale chcialem sie o tym przekonac osobiscie. :]

Po instalacji gry wrzucilem moda 2006 season, ktory poza skladem dodaje tez kilka ciekawych rzeczy.

Calkiem fajnie sie smiga, wciagajaca giera. :]

http://www.motogp2.nm.ru/downloads/motogp3_mod2006.exe

Dołączona grafika

Whats new:1. Models & textures are very similary with original.2. Physics like MotoGP 2.3. Additional information about track corners.4. New speedo syle with gear lights.5. No penalty timer.6. No-CD;)7. User textures modding.

Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika

Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi