Carson Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 Dorwalem dzisiaj w swoje lapska ta giere :) I poprostu szok....jestem....cofnalem sie w czasie :) Do czasow kiedy bylem lepkiem i u kolezanki na kompie namietnie pocinalem w MotoRacer'a ;) Cos pieknego, te trasy jakie nam zaserwowano (mowie o motogp3) sa miodne, gralem w motogp 2 duzo ale znudzily mnie juz te profesionalne tory wyscigowe, teraz przyszlo nam sie scigac po ulicach miast i wsi. No poprostu brak mi slow. Grafika sie w sumie nie zmienila (w konfrontacji z poprzednia czescia) ale dodano "bloom'a" ktory wyglada swietnie. Jak czytam Wasze komentarze to wydaje mi sie ze jest to najbardziej niedoceniona gra ubieglego roku. Spadam dalej ogladac widoki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_q_b_a_ Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 Najlepsze wyścigi moto (i najbardziej realistyczne) to było starusieńkie GP500, grałem tylko w demo ale i tak było super :) Grafika tak bardzo nie odstrasza także jak ktoś chce realistyczne moto to może sobie demko ściągnąć i zobaczyć. Natomiast jak grałem w demo Moto GP (nie wiem czy 1 czy 2) to mnie neisamowicie wkurzal dźwięk silnika, aż się zniechęciłem do gry. Miałem nadzieje, że będzie to jakieś fajne arcade, ale ten dźwięk to nie wiem jak to opisać... Taka kosiarka p oprostu, 0 dynamiki... Może coś miałem źle ustawione, nie wiem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 to gp500 chodzi pod xp? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 (edytowane) Najlepsze wyścigi moto (i najbardziej realistyczne) to było starusieńkie GP500, grałem tylko w demo ale i tak było super :) ... Ja grałem w full'a i zdanie mam identyczne :D Najlepsze wyścigi motocyklowe jakie kiedykolwiek wyszły na PC :D Silna strona to tryb symulacji, który absolutnie nie wybaczał ŻADNYCH błędów, a tryb arcade i tak sprawiał nie lada trudności :) Jeszcze można dodać genialne wprost regulowanie poziomu trudności (do 120%), gdzie przy 100% trzeba było mieć niezłego skill'a :D Hmm... jak sobie przypomne godziny/dni/tygodnie spędzone przy tym tytule :roll: Idealna gra motocyklowa to GP500 z nową oprawą graficzną (nowe trasy, zawodnicy), a reszta fizyka, poziom trudności takie same :) Niestety, ale coś takiego nie będzie możliwe patrząc na to co mamy w dzisiejszych grach, a seria MotoGP jest odzwierciedleniem oczekiwań dzisiejszych graczy :cry: pozdro Edytowane 2 Lipca 2006 przez chemiczny_ali Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 a co do tych docinek w motogp3, tez to mialem na poczatku, pomoglo wlaczenie synchronizacji pionowej w opcjach gry. Juz nic nie tnie, mam detale max i ramu 512 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 (edytowane) to gp500 chodzi pod xp?Chodzi :D Aż z ciekawości sciągnąłem żeby się przekonać i działa, ale mam nie sprawnego pada, a na klawie to nie gra :sad: pozdro EDIT W demie aby zachęcić graczy piszą "easy handling" :lol: Dzisiejszy gracz szybko odstawiłby ten tytuł na półkę, ze wzgłedu na to "easy handling" :lol: Edytowane 2 Lipca 2006 przez chemiczny_ali Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 Troche odkopie. :] Ostatnio dorwalem ta gierke i zaczalem testowac, naczytalem sie, ze slaba w porownaniu z mgp2, no, ale chcialem sie o tym przekonac osobiscie. :] Po instalacji gry wrzucilem moda 2006 season, ktory poza skladem dodaje tez kilka ciekawych rzeczy. Calkiem fajnie sie smiga, wciagajaca giera. :] http://www.motogp2.nm.ru/downloads/motogp3_mod2006.exe Whats new:1. Models & textures are very similary with original.2. Physics like MotoGP 2.3. Additional information about track corners.4. New speedo syle with gear lights.5. No penalty timer.6. No-CD;)7. User textures modding. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...