r0bu$ Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 siema wszystkim mam taki problem odkąd kupilem plyte główną !! ASUS A7v600-x mam w systemie [windows98SE] takie przycinki czasami odpalam mp3 i odpali mi sie po 2 s wiecie o co chodzi !! wczesniej bylo oki !! robilem formata lecz nic nie dalo !! sterowniki co to moze byc !! mam 512 DDRAm ASUSA NVIDIE 2 850 DURONA !! rozumiem jak by to byl XP ale na 98 ?? mialem wczesniej 128 ram i nie bylo takich problemow !! moze sterowniki podajcie linki !! 2 sprawa czasaqmi gdy uruchomie kompa i odpale jakąs muze to nie odpala sie i wyskakuje komunikat MMSYSTEM cos tam cos tam i musze zrestartpwac kompa !! mysle ze to wina sterów !! powiedzcie co mam robic !! ploseeeeeeeeeeeeee!! aha i jeszcze jedno a mianowicie insatlująć oprogramowanie od tego ASUSA bardzo mi sie wlecze jak instaluje wlasnie ten sprzet glownie chodzi mi o dzwieki !! HELP HELP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 Za dużo ramu dla tego systemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r0bu$ Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 za duzo ?? moze cos innego mi poradzicie !! jakis ster czy co ?? :P:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 (edytowane) Poszukaj na stronie Sgj poprawek do win 98se. Sgj ;] nie jest za dużo pamięci ;] dzięki łatkom ;] ale ostatnie drviery nvidi strasznie mi wieszają system :|. Pozdr Edytowane 22 Lipca 2005 przez Domik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki_pc Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 poszukaj na necie nieoficjalnego SP do win 98 : sesp201pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r0bu$ Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 ej prosze podajcie mi linka bo ja jestem goły DOMIK jakie poprawki pobirac do WIN98SE powiedz o co chodzi !! jakie poprawki ktore zainstalowac i skąd ... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 Profil Sgj tam masz stronę a ten service pack to google.pl i szukaj ........ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 W moim zbiorze nie ma poprawki na pamięc, będzie dopiero w następnej wersji... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki_pc Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 np http://www.digit.pl/ftp/pc_6894/Windows.98...ck.2.0.1pl.html poczytaj opis :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...