Th0m35h Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 od kilku dni zaobserwowalem piszczenie komputera dzwiek jest pojedynczy i krotki wystepuje zarowno podczas grania i ogladania filmow byc moze to wina zasilacza bo mam slaby 350w dla a64 ale ostatnio w komputerze nic nie zmienialem a wczesniej tego nie bylo slyszalem ze to moze byc tez cos z klawaitura tylko niewiem dokladnie ten dzwiek wystepuje nie regularnie czasem sobie pisknie i potem kilka godzin przerwy i znowu co jest zle? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salaciarz Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 nie wciskaj trzech klawiszy naraz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 Wróżek tutaj nie ma ............... podaj dokładny konfig, a ten zasilacz jakiej firmy? zmierz napięcia Miernikiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salaciarz Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 ale to jest ewidentnie skutek wciśnięcia naraz trzech lub więcej klawiszy. Spróbuj sobie wcisnąć a+w+e i zobaczysz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Th0m35h Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 (edytowane) to nie jest to gdy ogladam film nic nie naciskam tez piszczy ;] a zasilacz hmmm niewiem bo wczesniej tak nie bylo zasilacz mam tracer 350W razem z buda a64 3000 asus nf4 geforce 6600 baracuda 160 sata nagrywarka dvd liteon 512 ram napiecia z asus probe 2 12V - 11.84 5V- 4.972 3.3V-3.28 vcore - 1.52 Edytowane 22 Lipca 2005 przez Th0m35h Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 Przy oglądaniu filmów :| :>? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Th0m35h Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 (edytowane) hahahahahhahahahha rotfl ;d powodem piszczenia mojego kompa byl pelny dysk emule piszczal i wywalal do konsoli Nie ma wystarczającej ilości miejsca na dysku na plik mozna zamykac pozdrawiam ;] Edytowane 22 Lipca 2005 przez Th0m35h Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeh Takie rzeczy sie sprawdza przed napisaniem posta :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 23 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2005 Ja bym się nie cieszył bo widzę jaki masz wspaniały zasilacz ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madek Opublikowano 23 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2005 Ja bym się nie cieszył bo widzę jaki masz wspaniały zasilacz ;/ 1562649[/snapback] dokladnie...dni policzone :wink: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 23 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2005 Dziękować za dzień bez usterki i prosić o następny :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...