yuucOm Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 (edytowane) Witam. Chciałem sie dowiedzieć skąd można ściągnąć boty do mIRCa i klony a potem jak je zainstalować. Problem w tym, że jak już znajde bota jakiegoś do ściągniecia to nie ma pliku readme jak takiego bota zainstalować. Głownie chodzi mi o boty odpowiadajace na rozne komendy. Np. "siema" bot pisze "witaj nick itp. Jeszcze jedno: jak robic klony i co jest do nich potrzebne ? Edytowane 22 Lipca 2005 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 23 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2005 Pliz help. Moze chociaz jakies linki czy cos ? :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 23 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2005 mirc.pl A tak generalnie to uzywanie klonow jest fe, nie ucz sie tego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 23 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2005 ok klony moge olac. Mi glownie chodzi o boty idlujace na czanie :D. Prawie mamy juz Q wiec im wiecej botow tym lepiej d;. Juz zalapałem o co chdzi z tymi klonami i rzeczywiscie sa bee ;d. Bardzo dzieki za linka duzo botow w w ogole. Jeszcze raz thx i pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...