r0bu$ Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 Wie ktos moze jak zrobic zeby pod ikonkami na pulpicie bylo przerzroczyste tło ?? tak jak w XP-ku !! nie chodzi mi o program !! nei chce programow zadnych , bo programem to musi sie zaladowac a ja chce zeby odrazu bylo przezroczyste tło pod ikonką!! moze jakis wpis w rejestrze jakis patch :P ale nie chce programu :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 23 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2005 Może byś to jakoś bardizej wytłumaczył o co ci chodzi ?? Jakiś screen czy coś w tym stylu ?? :> Co do przeźroczystości to mi sie zdjae zę tylko XP i wyżej to obsługują ale nie jestem pewny :) Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
revers Opublikowano 23 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2005 da sie tak zrobic, instalujesz Nieoficialny Service Pack 2 do win 98se zajdziesz go na www.amnezja.org badz na google po instalce masz ladnego win98se @ XP nawet logo przy wlanczaniu kompa wyglada jak XP [ czarne, leci pasek ] tylko napis 98se [ pamietaj ze instalujesz to na wlasna odpowiedzialnosc ! ] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r0bu$ Opublikowano 24 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2005 hahah mam SESP do win98se zainstalowany i jest logo wsio ale nie ma wlasnie tej latki pozwalające na przezroczyste tlo pod ikonkami !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forsa1n Opublikowano 24 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2005 jak ja to mialem to mi dzialalo ~~ moze masz starsza wersja w ktorej tego nie bylo czaisz [ byl tylko wyglad z 2000 ] a teraz jest z XP :>? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 24 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2005 http://windows.online.pl/programy/prog01.htm Odpowiedz na Twoje pytanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r0bu$ Opublikowano 24 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2005 no ja mam te wszystkie programy ale interesuje mnie wpis w rtejestrze albo cos lepszego !! PS podajcie mi link do tego dobrego servica , ja mam jakiegos do 98 zajmuje 18mb moze to nei ten z gory ~~>ThX<~~ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forsa1n Opublikowano 24 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2005 http://www.amnezja.org/modules.php?name=Co...=showpage&pid=5 tylko zainstaluj to na czysta winde .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 24 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2005 no ja mam te wszystkie programy ale interesuje mnie wpis w rtejestrze albo cos lepszego !! PS podajcie mi link do tego dobrego servica , ja mam jakiegos do 98 zajmuje 18mb moze to nei ten z gory ~~>ThX<~~ 1564051[/snapback] Przeczytaj mojego poprzedniego posta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r0bu$ Opublikowano 24 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2005 mam te programosy tomas ale mi chodzi ze od razu uruchomienia windy zeby byly przezroczyste a nie jak wczyta ten program :P :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 24 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2005 mam te programosy tomas ale mi chodzi ze od razu uruchomienia windy zeby byly przezroczyste a nie jak wczyta ten program :P :) 1564312[/snapback] Dodaj go do autostartu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r0bu$ Opublikowano 24 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2005 no wlasnie jest w autostarcie ale zaczym sie zaladuje to juz troche minie !! po 2 jak odswieze przezroczyste tłlo znika :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...