Skocz do zawartości
r0bu$

Przezroczyste Tło Pod Ikonkami Win98

Rekomendowane odpowiedzi

Wie ktos moze jak zrobic zeby pod ikonkami na pulpicie bylo przerzroczyste tło ?? tak jak w XP-ku !! nie chodzi mi o program !! nei chce programow zadnych , bo programem to musi sie zaladowac a ja chce zeby odrazu bylo przezroczyste tło pod ikonką!! moze jakis wpis w rejestrze jakis patch :P ale nie chce programu :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może byś to jakoś bardizej wytłumaczył o co ci chodzi ?? Jakiś screen czy coś w tym stylu ?? :> Co do przeźroczystości to mi sie zdjae zę tylko XP i wyżej to obsługują ale nie jestem pewny :)

Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

da sie tak zrobic, instalujesz Nieoficialny Service Pack 2 do win 98se zajdziesz go na www.amnezja.org badz na google po instalce masz ladnego win98se @ XP nawet logo przy wlanczaniu kompa wyglada jak XP [ czarne, leci pasek ] tylko napis 98se [ pamietaj ze instalujesz to na wlasna odpowiedzialnosc ! ]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no ja mam te wszystkie programy ale interesuje mnie wpis w rtejestrze albo cos lepszego !!

PS podajcie mi link do tego dobrego servica , ja mam jakiegos do 98 zajmuje 18mb moze to nei ten z gory ~~>ThX<~~

1564051[/snapback]

Przeczytaj mojego poprzedniego posta.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi