stranded Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 otóż, czy gdy podczepię DVD pod Secondary channel zyskam na wydajnośći? chodzi mi tu wydajność np. w odtwarzaniu wszelkiego rodzaju płyt na tym napędzie dołączam obrazek - wtedy będzie jaśniej. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 Taka operacja bedzie wskazana ale nie dlatego ze polepszy sie wydajnosc tylko dlatego ze nie zaleca sie podpinania napedów razem z dyskiem na jednej taśmie. Wiadomo dysk jest szybki, napedy DVD tez osiągaja wysokie transfery wiec oba te urzadzenia na jednej tasmie moga się nawzajem spowalniać. Jesli podlaczysz sam dysk na primary a CdROMA i DVD na secondary to bedzie cacy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 Taka operacja bedzie wskazana ale nie dlatego ze polepszy sie wydajnosc tylko dlatego ze nie zaleca sie podpinania napedów razem z dyskiem na jednej taśmie. Wiadomo dysk jest szybki, napedy DVD tez osiągaja wysokie transfery wiec oba te urzadzenia na jednej tasmie moga się nawzajem spowalniać. Jesli podlaczysz sam dysk na primary a CdROMA i DVD na secondary to bedzie cacy. 1561434[/snapback] tak przed chwilą uczyniłem, jest OK. przed tem, gdy coś kopiowałem z napędu DVD to dysk zwalniał tak, że nia dało się nic robić (aż do momentu skopiowania) dzięki :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 tak przed chwilą uczyniłem, jest OK. przed tem, gdy coś kopiowałem z napędu DVD to dysk zwalniał tak, że nia dało się nic robić (aż do momentu skopiowania) 1561678[/snapback] Zeby było wszystko cacy mozesz dać DVD na slave a nagrywarke na master :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 Zeby było wszystko cacy mozesz dać DVD na slave a nagrywarke na master :D 1561711[/snapback] ok tak zrobie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...