eou Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 (edytowane) Witam zauwazylem, ze wiele osob krecilo swojego radka gb 9600pro na standardowym chlodzeniu nawet do 530 mhz na gpu. Gdy ja krece ati trayem do 415mhz temperatura przy sprawdzaniu artefaktow wzrasta do 45-50 oC. Dlatego zwracam sie z pytaniem do osob, ktore uzyskaly duze o/c na tej karcie jaka mialiscie temp w stresie i jak wam udalo sie tak go podkrecic? Edytowane 22 Lipca 2005 przez eou Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 Jest duży temat o tej karcie :evil: Moja R96P128DH extremalnie chodziła na 600MHz z "prawie" standardowym chłodzeniem. Wymieniłem pastę na OCZ Ultra 5+ i wyjca zamieniłem na duży wentyl 80mm. Cały czas chodziła na 550MHz. Na standardowym wyjcu chodziła do 550MHz lecz temp. nigdy nie sprawdzałem. V-tuner powodował zacięcia i problemy więc wyleciał natychmiast po zainstalowaniu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eou Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 Wiem, z ebyl taki temat czytalem go... Wiec ustawilem na 420mhz i wlaczam piersza lepsze gre cs, ktory nie ma duzych wymagan. Co patrze?? CZasami nie pojawiaja sie litery, dotykam palcem karty i temp ok 40 oC wiec co jest? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eou Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 Jak uwazacie jaka jest max temperatura na tej karcie do krecenia? Tak, zeby dzialala stabilnie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...