Lipon Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 Witam. Jestem nowy choć obserwuje forum dość często. Jednak to na nic. O podkręcaniu durona znalazłem niewiele (jak oblokować mnożnik)... Lecz co dalej, co zrobić. PS Jeśli umieściłem pytanie w nieodpowiednim miejscu proszę mnie uświadomić- jestem tu nowy.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 Poczytaj FAQ :>? Może :>? Pozatym jaka płyta ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 O ile wiem podkręca się przez podnoszenie FSB... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 Odblokowanie mnożnika odbywa się poprzez zamalowanie mostków L1 na procesorze. Polecam dobre chłodzenie :wink: No i FAQ :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 >> Regulamin / Szukajka / Google / FAQ << Skoro piszesz ze odblokowales mnoznik to w czym problem? Zwiekszasz mnoznik i zmniejszasz FSB, albo odwrotnie - zalezy "coijak" wyrabia ;] Musisz potestowac... Ale starsze Durony nie beda sie chyba krecily jakos wybitnie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mociak Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 To jest Spirfire, kręcą się dość znośnie.. ale jak masz taką MoBo jak K7S5A to nie zmienisz mnożnika, nie masz po co odblokowywać... ale może rozłączyć mostki i połączyć jak do większego, miałem obrazek z tym :) możesz iść do złotnika, niech Ci przetnie a połączyć ołówkiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 To jest Spirfire, kręcą się dość znośnie.. ale jak masz taką MoBo jak K7S5A to nie zmienisz mnożnika, nie masz po co odblokowywać... ale może rozłączyć mostki i połączyć jak do większego, miałem obrazek z tym :) możesz iść do złotnika, niech Ci przetnie a połączyć ołówkiem 1561379[/snapback] po co do złotnika, cyrklem mozna odgiąć ;] Miałem kiedys dwa durony, 750Mhz i 800MHz oba latały na 1GHz przy 1.9v ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipon Opublikowano 25 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2005 Witam. Przepraszam za brak aktywności, lecz nie miałem dostępu do internetu. Dziękuje za odpowiedz. Moja plyta glowna to Gigabyte ZX7E. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...