grischnak Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 Podam najpierw specyfikacje kompa Płyta główna AsRock P4AL-800 (na chipsecie ALI)-to ją teraz obwiniam za to że radek nie działa ponieważ ten radek został wymieniaony z radka 9550 od Gigabyte`a i miał te same problemy ( benchmarki przechodzi 2001 se 2003 i 2005,ale zawiesza sie np. na gun metal i Battle for Middlearth) reszta to PIV Northwood Dysk twardy Samsung 120 Gb, wymieniłem przez to zasilacz ale to tez nie pomogło ( teraz mam Chieftec`a 350W) Ramy Kingmax 512 MB 333@400. Co robić?? Pomocy!!! :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eou Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 Mialem dokladnie ten sam problem. To wina sterownikow, usun wszytskie stare stery i zainstaluj omegi 26.25. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 Ta karta tak ma na niektórych grach się wiesza mi wieszała Half Lifa 2 na Catalystach a na omegach BF2 dlatego wymieniam na 9800 pro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grischnak Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 Mialem dokladnie ten sam problem. To wina sterownikow, usun wszytskie stare stery i zainstaluj omegi 26.25. 1561266[/snapback] Niestety zmiana sterownikówn na te 2.6.25 nie pomogła. Co teraz?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eou Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 W lotrze mialem tak ze jak w filmikach mi sie nie zawiesilo to dalej moglem grac. Pokombinuj ze starszymi sterownikami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grischnak Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 Do bani ten radeon skoro można na nim grac tylko w ok. 7 na 10 gier :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysiek Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 :D /Sorry, nie moglem sie powstrzymac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grischnak Opublikowano 24 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2005 Po prostu suuuuuuper karta zainstalowałem stery dołączne do karty to i w 3D maku 05 sie zaiesza. KU@#A !!!!! :mur: :mur: :mur: :mad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 24 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2005 Hmmm....a może poprostu ta karta nie podeszła pod twoja płyte główna i tyle albo cos zrąbałes poprzez podkręcanie albo najlepiej zobacz u kolegi na kompie czy karta sie tak zachowuje :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grischnak Opublikowano 25 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2005 Karta po podkręceniu zachowuje sie tak samo, a płytę główną i tak wymieniam tylko nie wiem jeszcze na jaką bo nie wiem która nie gryzła by sie z tym radkiem :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grischnak Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 No i ok. wymieniłem mobo na Abita IC7-G problemy się skończyły :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4liant_weteran Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 Tak ta płyta gryzie się ze SRakami (ASRock) . Mam k7vt4a+ i jest jeden wielki śmiech nie polecam tej płyty (skusiła mnie tylko cena) . Wymieniam ją na coś lepszego :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonheart Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 hyhy no nei ma jak ABIT :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...