t00ster Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 Mam windowsa XP, mam tylko jedna partycje. Normalnie sobie uzytkowalem PC i w pewnym momencie z paska zadan wyskoczyla mi wiadomosc: "Katalog lub plik z dysku C: moze byc uszkodzony uruchom CHSD" - lub cos takiego, nie pamietam dokladnie tej wiadomosci. Chcialem wejsc na dysk C - okazalo sie to niemozliwe. Uruchomienie czegokolwiek bylo niemozliwe (nawet explorera). Zaprogramowalem scandisca przy kolejnym uruchomieniu i uruchomilem ponownie komputer. Jednak PC sie nie zaladowal tylko pokazala sie informacja: "Błąd odczytu dysku. Wciśnij ctr+alt+del aby uruchomic komputer ponownie". Nie mam pojecia co sie stalo, nie moge windowsa zainstalowac, w ogule mi nie czyta plyt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[eM] Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 wyglada na HDD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 Patrycja się wysypała :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...