Shadow1 Opublikowano 20 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2002 Jest to mysz Optyczno - Radiowa za rozsądną cene. http://www.shadow1online.prv.pl Zapraszam ! P.S. Mam prośbę, powiedzcie czy nie ma problemów z wilkościami czcionek na mojej stronie, bo chyba IE mi szwankuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 20 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2002 myszka tania ale co 3, 4 dni baterie do wymiany.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadow1 Opublikowano 20 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2002 Ja używam jej dziennie około 15 godzin wieć się szybciej rozładowuje. Ale nie zgadzam się z Twoimi innymi słowami "baterie do wymiany". Poprostu wtedy podłączam kabel do myszki i akumulatorki się same ładują. Oczywiście można wtedy korzystać z myszy. Pozdrawiam. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...