Namod Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2006 z tego co mi w Media powiedzieli to sa to laptopy specjalnie robione dla ich sieci sklepow, i nigdzie indziej ich nie ma.Aha,skoro są robione TYLKO dla MM,to nie spodziewajcie się wodotrysków.Sprzęt masowy i najtańszy a co za tym idzie awaryjny :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomboy Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2006 no zobaczymy, w sumie jakby nie bylo to laptopy sa markowane logo Asusa nie MM, wiec chyba zalezy asusowi troche na opinii. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jotixel Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2006 z tego co mi w Media powiedzieli to sa to laptopy specjalnie robione dla ich sieci sklepow, i nigdzie indziej ich nie ma. Na kartonie z Z92R bylo napisane ze sa od AB S.A. (pewnie jak importer). No ale poza MM prozno ich szukać. A Z92R juz na allegro ktos sprzedaje za 3100 (w MM 2800pln). Takze smigac do media szybko moze jeszcze beda. Sa jeszcze Asusy z Duo 1,66 tyle ze z grafika intelowska zintegrowana za niecałe 3900 Jakos w to nie wierze, bo za granica jest ten model (jak i inne z serii Z[xx]) powszechnie dostepny. Po prostu w Polsce ten model importuje pewnie tylko MM.. :| Sam kiedys mialem smaka na Z83V (z USA) zdecydowalem sie na A6VA bo musialbym czekac ponad pol roku + nie wiem czemu ale tam dawali 1 rok gwaracji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juicepp Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Jakos w to nie wierze, bo za granica jest ten model (jak i inne z serii Z[xx]) powszechnie dostepny. Po prostu w Polsce ten model importuje pewnie tylko MM.. :| Sam kiedys mialem smaka na Z83V (z USA) zdecydowalem sie na A6VA bo musialbym czekac ponad pol roku + nie wiem czemu ale tam dawali 1 rok gwaracji. w usa standarowo masz na wszystkielapy 12m gwary. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomboy Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 zrobiłem test 3dmarkiem03 wyszło 5680 pts Troche mało chyba? Tyle ze fakt ze system byl preinstalowany i na dzien dobry 50 procesow uruchomionych jest, NIS moze tez dodatkwowo spowalniać wszystko. Sterowniki od grafiki to wersja 8.172 taka jakie byly oryginalnie. Moze zmiana sterownikow? Ktos ma jakies dobre rady? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jotixel Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 zrobiłem test 3dmarkiem03 wyszło 5680 pts Troche mało chyba? Tyle ze fakt ze system byl preinstalowany i na dzien dobry 50 procesow uruchomionych jest, NIS moze tez dodatkwowo spowalniać wszystko. Sterowniki od grafiki to wersja 8.172 taka jakie byly oryginalnie. Moze zmiana sterownikow? Ktos ma jakies dobre rady? Jezeli nie podkrecony Radek to wynik przyzwoity. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomboy Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 mówisz ze ok, bo przegladając ten wątek gdzies zobaczyłem cos koło 6100 ze ktos miał. Ale moze byl krecony, bo chyba roznica taktowan procesora o 100MHz nie daje az takiej duzej roznicy w wyniku. Musze uzbierac na dodatkowy RAM, przy graniu w CoD2 dało sie poczuć ze przydało by sie kolejne 512MB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jotixel Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 mówisz ze ok, bo przegladając ten wątek gdzies zobaczyłem cos koło 6100 ze ktos miał. Ale moze byl krecony, bo chyba roznica taktowan procesora o 100MHz nie daje az takiej duzej roznicy w wyniku. Musze uzbierac na dodatkowy RAM, przy graniu w CoD2 dało sie poczuć ze przydało by sie kolejne 512MB Ja przed OC mialem: 5639, Po OC ~7000 Jesli chcesz wycisnac wiecej z X700 zapomnij o NGO i Omegach - to kupa Najlepiej Radek chodzi na starych zmodowanych Catalystach 5.1 - 5.4 i na standardowych z plyty ASUS'a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomboy Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 Próbował ktoś może instalować w tym lapku telefon komorkowy jako modem przez irde? Bo kurcze ja nie moge, jak dodaje modem to nie pokazuje mi zadnego portu com. Jakos są poblokowane czy co, normalnie w kompach to jest cała długa lista ktorego portu sie chce uzywac. Spotkal sie ktos z tym? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fizyk Opublikowano 6 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2006 Coś zastój w tym temacie :wink: Mam pewien problem, ostatnio przy podnoszeniu lapka stwierdziłem, że coś w nim lata. A dokładnie z prawej strony przy głośniku. Czy jest jakaś możliwośc aby tam cos sie poruszało(tzn. w normalnych warunkach)? Laptop jest na gwarancji i nie chce go rozbierać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...