Robson309 Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 Gdzie zapisują mi się teledysk ze strona magicrecords korzystam z firefoxa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 Tam gdzie sobie ustawisz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robson309 Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 Tam gdzie sobie ustawisz. 1561528[/snapback] na tej stronie się nie ściągają tak normalnie tylko takie okienko i się ogląda w IE miałem to samo ale dowiedziałem się gdzie mi się ściągają pliki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 Teledyski na tej stronie to flash. Wystarczy zerknąć w kod strony i skopować link do jakiegoś download managera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robson309 Opublikowano 23 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2005 Teledyski na tej stronie to flash. Wystarczy zerknąć w kod strony i skopować link do jakiegoś download managera. 1561804[/snapback] a mugłbyś powiedzieć co trzeba zrobić żeby zobaczyć ten kod strony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 23 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2005 PPM i pokaż źródło strony, ew. CTRL-U Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...