Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

qpa :?:

Cały sęk w tym,iż takie osoby, nie chcą poswięcić "swego cennego czasu", na zaznajomienie się ,ze schematami DSP.To w takim wypadku ,po co wogóle je instalować???, i dzielić się takimi przemyśleniami............

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja mam troche inny problem - mikrofon w sterach KX dziala i wysyla dzwiek do sluchawek przez caly czas - ja nie chce zeby tak bylo. Chce zeby np. kiedy korzystam ze Skypa tylko rozmowca slyszal moj glos a nie ja. Wiem ze w oryginalnych sterach dalo sie to tak ustawic a tutaj sie pogubilem prosze o pomoc...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tutaj jest przykładowy config, którego ja używam: (jeśli posiadasz Audigy2, zamień tylko wtyczke k1lt, na  k2lt)

1617967[/snapback]

KX zainstalowalem dzisiaj wiec jestem totalnie ZIELONY z tego obrazka nic nie skumalem :?

mam SB live 1024...

mozna jakos przystepniej??? :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Obsługi DSP, nie da sie tak ot opisac, trzeba nad tym siedziec i testować :wink:

A wracając do pytania, wejź do zakładki dsp, wyczyść, ten konfig, który tam jest, i klikająć ppm, wybierz z menu, te wtyczki, które sa na zdjeciu, wystarczy to połączyć,

W k1lt, w miejscu 1 wejścia, wybierz front speakers, w wejściu mikrofonu, winmrecording

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Obsługi DSP, nie da sie tak ot opisac, trzeba nad tym siedziec i testować :wink:

A wracając do pytania, wejź do zakładki dsp, wyczyść, ten konfig, który tam jest, i klikająć ppm, wybierz z menu, te wtyczki, które sa na zdjeciu, wystarczy to połączyć,

W k1lt, w miejscu 1 wejścia, wybierz front speakers, w wejściu mikrofonu, winmrecording

1618018[/snapback]

ustawilem tak i nic nie slychac, zmienialem przod z tylem - dalej nic.Jak maja wygladac ustawienia Src???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To jest konfig pod skype, ale jeśli masz sb Live , to bez problemów, dźwięk powinien być słyszalny (FX bus 0/1 jest zawsze domyslnym wyjściem).

Oczywiscie zakładam że odhaczyłeś suwaki w FX mix 2, i st vol, a głosniki masz podpięte do czarnego wyjscia.

Napisz jaka masz kartę, to rozjasni sytuację

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi