Aligathor Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 Wgrałem do swojego SB Audigy sterowniki KX i mam pewien problem.Nie mogę uaktywnić mikrofonu i rozmawiać przez tlenofon i skype.Może ktoś wie,gdzie to aktywować??Na orginalnych driverach wszystko jest ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OL1 Opublikowano 23 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2005 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=82722&hl= Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewthx Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 Jesli normalne ustawienia nie dają rezultatu, to wprowadź do DSP wtyczkę src, i podłącz ją do wejścia nagrywania, w epilogu, no ewentualnie daj regulacje głosności pomiedzy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 Ehh jak dla mnie kx to big qpa. Miałem już z nimi do czynienia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Freddie Chopin Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 Ehh jak dla mnie kx to big qpa. Miałem już z nimi do czynienia. 1572947[/snapback] jak ci slon na ucho nadepnal to faktycznie qpa... chyba ze sadziles ze EAXy beda lepiej brzmialy ; ] AVE!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewthx Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 qpa :?: Cały sęk w tym,iż takie osoby, nie chcą poswięcić "swego cennego czasu", na zaznajomienie się ,ze schematami DSP.To w takim wypadku ,po co wogóle je instalować???, i dzielić się takimi przemyśleniami............ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Miałem Asio + foobar + kx muzyka chodziła spoko, gry nędznie, więc nie piprzcie tu głupot. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewthx Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Kx nie są do gier, każdy o tym wiedziec powinien_ a jesli nie , to jego sprawa.../Zresztą , bez kilku efektów mozna się chyba obejść.., bo wydajnosci nie obnizają... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zhir Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 ja mam troche inny problem - mikrofon w sterach KX dziala i wysyla dzwiek do sluchawek przez caly czas - ja nie chce zeby tak bylo. Chce zeby np. kiedy korzystam ze Skypa tylko rozmowca slyszal moj glos a nie ja. Wiem ze w oryginalnych sterach dalo sie to tak ustawic a tutaj sie pogubilem prosze o pomoc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewthx Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 (edytowane) Tutaj jest przykładowy config, którego ja używam: (jeśli posiadasz Audigy2, zamień tylko wtyczke k1lt, na k2lt) Edytowane 27 Sierpnia 2005 przez andrewthx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zhir Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Tutaj jest przykładowy config, którego ja używam: (jeśli posiadasz Audigy2, zamień tylko wtyczke k1lt, na k2lt) 1617967[/snapback] KX zainstalowalem dzisiaj wiec jestem totalnie ZIELONY z tego obrazka nic nie skumalem :? mam SB live 1024... mozna jakos przystepniej??? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewthx Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Obsługi DSP, nie da sie tak ot opisac, trzeba nad tym siedziec i testować :wink: A wracając do pytania, wejź do zakładki dsp, wyczyść, ten konfig, który tam jest, i klikająć ppm, wybierz z menu, te wtyczki, które sa na zdjeciu, wystarczy to połączyć, W k1lt, w miejscu 1 wejścia, wybierz front speakers, w wejściu mikrofonu, winmrecording Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zhir Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 Obsługi DSP, nie da sie tak ot opisac, trzeba nad tym siedziec i testować :wink: A wracając do pytania, wejź do zakładki dsp, wyczyść, ten konfig, który tam jest, i klikająć ppm, wybierz z menu, te wtyczki, które sa na zdjeciu, wystarczy to połączyć, W k1lt, w miejscu 1 wejścia, wybierz front speakers, w wejściu mikrofonu, winmrecording 1618018[/snapback] ustawilem tak i nic nie slychac, zmienialem przod z tylem - dalej nic.Jak maja wygladac ustawienia Src??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewthx Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 ustawilem tak i nic nie slychac, zmienialem przod z tylem - dalej nic.Jak maja wygladac ustawienia Src??? 1626625[/snapback] Wtyczkami steruje się spod DSP, a nie mixera Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zhir Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 Wtyczkami steruje się spod DSP, a nie mixera 1626908[/snapback] mam ustawione dokladnie tak jak ty i nie mam dzwieku wogole...:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewthx Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 To jest konfig pod skype, ale jeśli masz sb Live , to bez problemów, dźwięk powinien być słyszalny (FX bus 0/1 jest zawsze domyslnym wyjściem). Oczywiscie zakładam że odhaczyłeś suwaki w FX mix 2, i st vol, a głosniki masz podpięte do czarnego wyjscia. Napisz jaka masz kartę, to rozjasni sytuację Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zhir Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 (edytowane) moja karta to sb live! 1024 CT4832 Edytowane 1 Września 2005 przez zhir Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H@MM3R Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 ja mam dzwiek ale jakos nie wiem czemu glos mi nagrywa duzo ciszej niz np puszcze sobie cicho dosyc wieze. glos nagrywa cicho.... nute duzo glosniej. dodalem to src ale nie wiem z czym ja polaczyc mam sblive value Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...