Omi1 Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 Mam nagrywarke LG GSA-4163B i ona nie widzi wszystkich pustych płyt dvd? Co mam zrobić zeby je widziała i co za tym idzie mógł nagrywać na nich? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 (edytowane) Jakich dokladnie nosników nie czyta ci nagrywarka?? Sprawdz programem Nero Info Tool jaka masz wersje firmware! Jesli nie posiadasz najnowszej A105 to pobierz ja stad i zaaktualizuj!! http://pl.lgservice.com/jsp/common/downloa...ip&FILE_GUBUN=B Przed tym zapoznaj sie dokladnie z instrukcja!! Edytowane 22 Lipca 2005 przez Nyny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omi1 Opublikowano 23 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2005 Bios juz zaktualizowałem i to samo. Płyty są firmy Omega DVD-R. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 23 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2005 Te Omegi to pewnie jakies badziewne nośniki. Wez sproboj z innymi np. TDK Verbatim i inne znane CD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 Ehh to wszytsko wyjaśnia. Omega - big szit ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...