Kasek21 Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 CzE!! Mam pytanie czy warto sie psiesiadać na tego nowego klienta? (tego 4.45, obecnie mam 4.19) Jak ktoś ma zainstalowanego tego nowego to jak: stabilność, wydajność?? Czy nowego klienta można zainstalowac na starą - co z próbkami pobranymi przed instalacją?? (liczę SETI) Pozdrowionka!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 23 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2005 ja licze na tym kliencie i nie mam zadnych problemow ze stablinoscia. co do wydajnosci to zaley ona raczej od wersji aplikacji ktora przeliczasz probki (jej wersje widac w zakladce obliczenia i jest ona automatycznie pobierana). nowego klienta zainstaluj na stara wersje - bedziesz dalej liczyl te same probki pozatym w nowym kliencie masz ciekawa zakladke ststystyki, niby nic wielkiego, wykresiki sa proste, ale za to bardzo czytelne :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...