mateo1977 Opublikowano 20 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2002 ktos mi powie ze musze szukac w postach ale naprawde przejzalem ich 20 i nieznalazlem odpowiedzi.wiec stalem sie posiadaczem radka a z siadlem sie wlasnie gf2mx i kompletnie nieorjetuje sie w sterach pod radeona.po pierwsze niewiedziec czemu klikajac w systemie na kart. graf. wyskakuje mi ze mam tam dwie rad.9000 i to samo tylko pro .pytanie drugie gdzie moge zlalesc stery najnowsze do niego i czy istnieja cos na wzor gf'cow detonatory .za setny post o radeonie naprawde przepraszam ale nieznalazlem nic o tym , z gory wielkie dzieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emge Opublikowano 20 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2002 r9000pro ma dwa ramdac'e - tzn obsluguje dwa monitory, obydwa sa rozpoznawane jako urzadzenia. jezeli chodzi o sterowniki to IMHO konfiguracja jest o niebo lepsza od produktow nvidi - zajrzyj moze do najnowszego chipa, tam wszystko jesli chodzi o sterowniki rozebrali na czesci pierwsze. &rzeczywiscie juz bylo o tym na forum. czyzby wyszukiwarka zaczynala sobie nie radzic? :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tMQ Opublikowano 20 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2002 http://www.omegacorner.com/ati.htm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dbdrag Opublikowano 20 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2002 przede wszystkim po przejsciu z gf na radka obowiązkowo format twardziela bo się gryzą pozostałosci po gf, stery ze strony ati.com najnowsze to 4.13.01.9069 i nowy panel sterowania 6.13.10.3041.i zadowolenia z radka .jakiego kupiłes??/.pozd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tMQ Opublikowano 20 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2002 albo detonator destroyer z guru3d.com Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo1977 Opublikowano 20 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2002 DZIEKI!!! ale maly klops skad mozna sciagnac najnowszy sterownik pod panel sterowania sciagnac znaczy pod win 98. o ktorych mowisz sa ale nie pod wina Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 20 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2002 ktos mi powie ze musze szukac w postach ale naprawde przejzalem ich 20 i nieznalazlem odpowiedzi.wiec stalem sie posiadaczem radka a z siadlem sie wlasnie gf2mx i kompletnie nieorjetuje sie w sterach pod radeona.po pierwsze niewiedziec czemu klikajac w systemie na kart. graf. wyskakuje mi ze mam tam dwie rad.9000 i to samo tylko pro .pytanie drugie gdzie moge zlalesc stery najnowsze do niego i czy istnieja cos na wzor gf'cow detonatory .za setny post o radeonie naprawde przepraszam ale nieznalazlem nic o tym , z gory wielkie dziekia ile za niego daleś???z jakiej firmy??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo1977 Opublikowano 20 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2002 jakies 500 zl ale niewiem jak dokladnie sie nazywa cos na INVO.... i mam problemik z plytka cd dostarczona w pudelku . a moze ktos wie co powinienem ustawic czy cos (bios albo ustawienia karty)?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo1977 Opublikowano 20 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2002 no i jeszcze jedno gdzie sie wylacza te AA. bo jestem zielony niczym jablko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...