RALF11 Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 mam dziwne przeczucie że akamai_temp.iso,to może być pusty plik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 (edytowane) Dlatego plik tak się nazywa , bo jest pobierany z serwerów Akamai Troche wątpie by ta wersja 3.12gb to była wersja RC1 Wersja Rc1 też ma być udostępniania na serwerach tej firmy Edytowane 29 Sierpnia 2006 przez sideband Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Jak sama nazwa wskazuje _temp - temporary..... Plik mam ale jeszcze nie wypaliłem wiec nie wiem czy pusty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RALF11 Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 zainstaluj w napędzie wirtualnym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Jak sama nazwa wskazuje _temp - temporary..... Plik mam ale jeszcze nie wypaliłem wiec nie wiem czy pusty.Zamontuj w daemonie to bedziemy wiedzieli ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Niech ktos kto juz ma sprawdzi na płycie np. na instalatorze jaka to wersja pliku. Będzie wiadomo co to za kompilacja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 To tak: Plyta ma tytul LB2CFRE_EN_DVD. Jesli chodzi o wersje pliku, to nie skumalem do konca o co chodzi, ale we wlasciwosciach setup.exe w polu "wersja pliku" jest: 6.0.5384.4 (winmain_beta2.060518-1455). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plum Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 (edytowane) Heh czyli beta2, czyli staroć. Edytowane 29 Sierpnia 2006 przez Plum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RALF11 Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 (edytowane) Faktycznie Beta 2.Chyba lepiej ściągnąć Pre-RC1 z tego linka: http://download.windowsvista.com/preview/p...n/download.html Edytowane 29 Sierpnia 2006 przez RALF11 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 (edytowane) Chyba, że ta strony jest w trakcie budowy. I do testów zamiast RC1 (bo ta będzie później) wrzucona jest jakakolwiek starsza wersja A towarzystwo już "ciongnie na potęgę" ..... ;) :lol: Faktycznie Beta 2.Chyba lepiej ściągnąć Pre-RC1 z tego linka: http://download.windowsvista.com/preview/p...n/download.html A wersja 64bit? Edytowane 29 Sierpnia 2006 przez AndyN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niko2003 Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Shit, a mi zostało 15 minut do tej niby wersji 64 bity rc1 !!!!! Grrr (co do kodów, jak zainstaluje RC1 to sprawdzę je, bo nie są pewne na 100%) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 czyli rozumiem, że plik nazywający się vista_5536.16385.060821-1900_vista_rc1_x86fre_client-lr1cfre_en_dvd.iso który właśnie ciągnę imho dupną prędkością ~ 200kb/s to stara beta visty? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plum Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 To jest dobra wersja prerc1 więc ściągaj dalej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 ok, ściągam, szkoda, że tak marnie idzie, dobrze że klucz od betki gdzieś tam mam jeszcze :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 czyli rozumiem, że plik nazywający się vista_5536.16385.060821-1900_vista_rc1_x86fre_client-lr1cfre_en_dvd.iso który właśnie ciągnę imho dupną prędkością ~ 200kb/s to stara beta visty?Skąd go ciągniesz? Daj link, plizz! Jest tam wersja 64 bity? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plum Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Niema tam wersji 64bit a link jest na tej stronie nawet. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 ni ma , tylko 32bit pliczek z pierwszego linka w temacie to beta2 ;[ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RALF11 Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 http://download.windowsvista.com/preview/p...n/download.html to jest prawdziwa wersja pre-RC1 32 bit. wszystkie inne wersje to beta 2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niko2003 Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 No to czekam na 64bit (w końcu bity dodatkowe pójdą w ruch) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Skąd go ciągniesz? Daj link, plizz! Jest tam wersja 64 bity? http://download.windowsvista.com/preview/p...n/download.html to jest prawdziwa wersja pre-RC1 32 bit. wszystkie inne wersje to beta 2. dokładnie stąd ściągam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateo1988 Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Ja ściagałem Vista beta 2 64bit 6.0.5384.4 i zajmowała dokładnie 4,01gb, wiec ta wersja co jest na serwerze jest inna bo zajmuje raptem 3,2gb (http://download.windowsvista.com/dl/preview/prerc1/en/x64/iso/akamai_temp.iso). Ściągne, zobacze co i jak :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 kurcze, działam sobie właśnie już na tej Viście i powiem szczerze, że od ostatniego czasu kiedy wersja Vista zagościła na moim hdd zmieniło się praktycznie wszystko! wygląd rewelacja, bardzo mi się podoba i robi świetne pierwsze wrażenie, jeszcze nawet nie opanowałem 1% tego co system oferuję, więc będę teraz wszystko na bieżąco odkrywał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 (edytowane) ile zajmuje na dysku bez swapa? Edytowane 29 Sierpnia 2006 przez sideband Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 sam katalog windows - 2,44GB, program files - 770MB, users - 300MB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Chyba coś za mało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 (edytowane) No raczej ok , przecież oficjalna vista ma być 2cd Pewnie RC1 będzie jeszcze mniej zajmować @Kucyk przy instalacji jaką wersje wybrałeś Basic przy Premium , bo pewnie od tego też zależy ile zajmuje Edytowane 29 Sierpnia 2006 przez sideband Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plum Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 To jest wersja Ultimate Edition o ile pamięć mnie niemyli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 (edytowane) no i ogolnie nie potestowalem za dlugo Visty, ale podoba mi sie w ogole to jestem w szoku, bo zainstalowala mi wlasciwie wszystko oprocz dzwieku (lan/wan/vga/czytnik kart pamieci/modem itd.) myslalem, ze bede sie musial z tym wszytkim bawic a tu taka niespodzianka stery od dzwieku juz leza na hdd, jak wroce z pracy to zainstaluje ogolnie podoba mi sie, chociaz jest troche tych dupereli, bedzie co wylaczac Edytowane 29 Sierpnia 2006 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 dobra, w skrocie bo czytam czytam i same [ciach!]ly o tym kto ma pirata, a kto nie jedyny dzialajacy antywirus to? avast? virtual nie dziala to juz wiem i jeszcze pytanie o co chodzi z tym trojwymiarowym pulpitem? chodzi wam o przelaczaine sie miedzy oknami czy cos innego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^BerZerK^ Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 U mnie dziala kaspersky 6. Wyszla do sciagniecia vista pre-rc1 - build 5536. http://download.windowsvista.com/preview/p...n/download.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...