Mateo1988 Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 (edytowane) Log z flashget'a: Wed Aug 30 08:23:45 2006 File size already changed! Info ze strony MS (z dzisiaj): Thank you for your interest in Windows Vista RC 1. The Customer Preview Program is now closed. We have reached our program capacity and no new orders are being accepted. We apologize for any inconvenience. Czyli sobie nie ściagne :[ Edytowane 30 Sierpnia 2006 przez Mateo1988 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soulburner Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Nic straconego, Mateo, za kilka dni ma wyjść oficjalna, publiczna wersja RC1, o ile się nie mylę, build 5552 lub nowszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 (edytowane) Zajmuje tyle ile trzeba, pamiętam starsze wersje Visty, wystarczyło wpisać inny key i mieliśmy odblokowaną wersję Server. W jednym ISO były dwa systemy i w zależności od klucza dana wersja była instalowana :) Wygląda na to, że najnowsze ISO to tylko i wyłącznie Vista. Edytowane 30 Sierpnia 2006 przez Grimlock Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu90 Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 To skąd moge <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> ten klucz do Visty? Jeżeli ktoś ma to bym prosił o PW ;) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieobeznany Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 (edytowane) kurde tak sobie czytam ,te posty i narobilem sobie chętke na, tą viste ,ale na moim super wypaśnym kompie z kosmosu ,to ta vista pewnie nie pójdzie :sad: Edytowane 30 Sierpnia 2006 przez pedro53 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soulburner Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 (edytowane) Ta wersja pre-RC1, która była wczoraj udostępniona, nie wymaga żadnego klucza. Kiedy wyskoczy okienko, gdzie trzeba ów klucz wpisać, klikasz next i jedziesz dalej. kurde tak sobie czytam ,te posty i narobilem sobie chętke na, tą viste , :sad: ale na moim super wypaśnym kompie z kosmosu ,to ta vista pewnie nie pójdziePójdzie, beta2 na moim kompie chodziła całkiem sympatycznie po instalacji sterowników ze strony ATI. Z 512MB RAMu też nie powinno być problemów, system wcale nie jest tak pamięciożerny, jak głoszą w necie ;) Edytowane 30 Sierpnia 2006 przez soulburner Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieobeznany Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 no juz sam niewiem co zrobić troche szkoda mi mojego obecnego xp ,bo chodzi u mnie jak burza.A jak jest z grami w viście konkretnie to interesuje mnie czy działało by MU Online? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soulburner Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Z grami jest różnie, jeszcze nie ma porządnych sterowników graficznych. Polecałbym nie kasować obecnego XP i spróbować instalki Visty na innej partycji/dysku. No chyba, że nie jest dla Ciebie problemem ponowna instalacja XP, jak już się Vistą pobawisz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu90 Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Ja z stąd pobieram: http://download.windowsvista.com/preview/p...n/download.html i moje pytanie brzmi: Czy jak pobieram z stąd to będzie klucz potrzebny? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plum Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Jeśli niemasz klucza lub masz taki ogólno dostepny w sieci to Vista bedzie działać tylko 2 tygodnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seboxxl Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 ja instalowałem xp a potem viste beta 2 Potem sie cos spier****** w viście, i zotsał tylko xp. Jak chcesz zainstalowac xp pl i vistę na jednym kompie musisz z płytki z vistą zorbić rozruch. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Ta vista tzn pre-rc1 rzadzi. Na moim laptopie dziala o wiele szybciej niz Xp :D Polecam ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks! Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Nie wiem dlaczego, ale ta Vista ustawień mi nie trzyma :( Za każdym razem wszystkie programy jeszcze raz muszę ustawiać. Do tego wersja jest tylko 32bitowa, wiadomo coś o 64bitach? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soulburner Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 64-bitowej wersji tego build'u nie będzie, musisz poczekać na RC1, to już za jakiś tydzień, góra dwa ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 64-bitowej wersji tego build'u nie będzie, musisz poczekać na RC1, to już za jakiś tydzień, góra dwa ;) Dacie znać gdy się pojawi :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soulburner Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 (edytowane) Jak wyjdzie RC1, to będzie o tym pisać wszędzie ;) Edytowane 30 Sierpnia 2006 przez soulburner Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 uruchomił ktoś szczęśliwie Skype'a na tym systemie? U mnie uruchamia się, ale jak wyskoczy okno to po kliknięciu czego kolwiek muszę czekać 5 sekund na reakcję :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^BerZerK^ Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Proponuje zmienic temat bo jak wiadomo rc1 dopiero bedzie udostepnione a to co bylo do sciagniecia to pre-rc1. W ten sposob wprowadza w blad. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks! Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Ktoś wyłączył hibernację? bo zajmuje mi ten syf ponad 1gb miejsca na hdd i do niczego to mi nie potrzbne :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megabyte Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 (edytowane) http://img209.imageshack.us/my.php?image=5...sktopxa2mk5.jpg - inny branch Visty. 5700 ale starszy niz to 5536. To w końcu jaki numerek będzie mieć RC1? No i dlaczego MS nie udostępnił 5536 x64? Edytowane 30 Sierpnia 2006 przez Megabyte Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Wczoraj zammieszczono linka do Visty RC1 a juz dzisaj nie moge zasysac. Zart czy co. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisG Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Wlasnie sciognolem ta pre-rc1 orinetujecie sie czy SLI dziala na niej?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukas_gab Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 ja ciągne vista_5536.16385.060821-1900_vista_rc1_x86fre_client-lr1cfre_en_dvd.iso z 200 kb/s i mnie się zdaje , że to rc1 a nie pre rc1 mam racje ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Grrr, 100MB do końca i wywaliło mi połączenie. Idę się pociąć, znowu 5h ściągania :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisG Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Wypalilem i jade z instalka. Wychodzi ze na tej plytce po wypaleniu sa wszystki wersje Visty.Wybieram Ultimate. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukas_gab Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 A to jest wpełni legalne ? Widziałem wersje all in one , ale to były zwykłe piraty ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 (edytowane) Gdyby to było nielegalne to chyba Microsoft nie udostępniałby tego prawda? Zresztą wiele serwisów internetowych wczoraj podało informację o udostępnieniu (pre)-RC1. Edytowane 30 Sierpnia 2006 przez satoshie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukas_gab Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Kiedy będzie oficjalna premiera ? Swoją droga podoba mi się ten system promocji . Ściągnełem visual studio , teraz vista ... nonono....Mam nadzieje , że będzie śmigać bez błędów ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 (edytowane) Tego jeszcze do końca nie wiadomo, może to być styczeń 2007, a może to też być marzec 2007. Ja mam inne pytanie : czy ktoś może wie jak odzyskać klucz, który otrzymałem do wcześniej udostępnionej Bety?? Na stronie Microsoftu nie mogę nic znaleźć na temat odzyskania klucza. Edytowane 30 Sierpnia 2006 przez satoshie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukas_gab Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Wyżej czytałęm , że bez klucza tylko klikasz next . Sam też klucza nie mam ;] W wiki pisze , że premiera będzie zaraz po dniu dziękczynienie czyli lis-gr 2006 . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...