ChrisG Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 (edytowane) Doczytaj do konca,to jest premiare dla firm a dla pospolitego czlowieka styczen 2007. No SLI niedziala czarny ekran po instalacji sterow ,moze ktos odpalil SLI??? Edytowane 30 Sierpnia 2006 przez ChrisG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukas_gab Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Przecierz w mojej łepetynie pracuje iście cała firma ... heh ... nie mam sli więc nie przeszkadza mi to .34 % jeszcze trochę ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garrett76 Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 (edytowane) Z tego co czytałem, to premiera rc1 miala miec miejsce 4 wrzesnia a potem przesunieta ja na 8. Tez mnie troche dziwia te obrazy iso. akamai_temp.iso to troche dziwna nazwa jak na nowa wersje Visty, ale co tam sciagam ;) pliki akamai_temp to wersja beta2 :mur: http://download.windowsvista.com/preview/p...akamai_temp.iso Zawartosc tego to pliczki z 18 maja, czyli beta2 jak w mordkę jeża. z dyskusji na diggu: i downloaded it and the setup.exe is version 6.0.5384.4 (5384 being the beta 2 build), the iso is also 3.2GB which is the size of the beta 2 build. the file is also called akamai_temp.iso like it a holding page for when they release RC1. some people talking about it on neowin.net/forums and say it's definately beta 2 build as well... hope that helps... :) Edytowane 30 Sierpnia 2006 przez garrett76 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Wiem, że można iść dalej z instalajcą, ale wtedy otrzymuje taki komunikat : Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisG Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 A ktora sciagnowes bo na pre-rc1 niepyta sie o klusz.Chyba sciagnowes beta2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Opis pliku setup.exe z płytki 6.0.5536.16385 (vista_rc1.060821-1900) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisG Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 No prosz nawet aktywacja poszla na kluszu z bety2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 A ktora sciagnowes bo na pre-rc1 niepyta sie o klusz.Chyba sciagnowes beta2.Jest preRC1 w wersji 64bit? Dajcie działające linki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 @AndyN : tą którą ja ściągałem jest 32bit. 64bit jeszcze nie widziałem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukas_gab Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 A skąd moge podłapać klucz z beta 2 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisG Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 A z kąd moge podłapać klucz z beta 2 ?Jak wszesniej sie nie zarejstrowales i niesciagales Bety2 to juz niedostaniesz klucza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Jeśli potrafisz czytać to nastepnym razem przeczytaj kilka ostatnich stron zanim coś napiszesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmardok Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Witam, mam pytanko, czy może ktoś z forum, posiada cdkey do visty i go nie używa? Bo niestety zorjętowałem się zbyt późno, a teraz już chyba nie ma możliwości uzyskania własnego :/ Bo jak nie zdobęde to mam tylko 14 dni :( Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Bedzie RC1 to i pewnie będzie mozna dostac klucze od MS... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Mimo ściągnięcia wersji RC1 nie udało mi się jej instalnąć :| DAP mi się dziwnie zawiesił w momencie łaczenia plików i było po sprawie. Suma kontrolna się nie zgadza i podczas instalacji wyskakuje błąd, brakuje mu jakichś plików. Ale postanowiłem dać mu drugą szansę i ściągam od nowa. Za godzinkę powinno być. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukas_gab Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 (edytowane) Wywalił błąd próbuje ponownie , i co ? limit 100 000 wyczerpany ... trza poczekać do 4-7 września na rc1 ... Edytowane 30 Sierpnia 2006 przez lukas_gab Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boczi Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Nie mogę coś się połączyć z netem na tej Viście. Mam kablówkę zwykłą. Przez modem kablowy. Miał ktoś coś podobnego? Jak zaradzić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 a ja mam pytanie do osob ktore juz zainstalowaly preRC1 - ile zajmuje ramu na starcie? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu90 Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 RC1 potrzebuje wkońcu tego klucza czy nie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 czym dluzej mam Viste na hdd tym bardziej sie wkurzam, moze nie na MS, ale na producentow softu ktorzy nie robia nic w kierunku zgodnosci z Vista :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Ściągnąłem wersję RC1 ponownie. Wypaliłem alkoholem i znowu porażka :( Nie wiem o co biega. Ściąga mi plik do końca - ma on 2048MB. Nero zgłasza błąd pojemności a alkohol nagrywa bez pytania. Po wpisaniu klucza podczas instalacji wyskakuje błąd - brak jakiegoś pliku .dll i po sprawie. Ma ktoś jakiś pomysł co jest nie halo ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisG Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 (edytowane) Plik ma 2.58gb pelna nazwa vista_5536.16385.060821-1900_vista_rc1_x86fre_client-lr1cfre_en_dvd chyba cos innego sciagasz. czym dluzej mam Viste na hdd tym bardziej sie wkurzam, moze nie na MS, ale na producentow softu ktorzy nie robia nic w kierunku zgodnosci z Vista :(Napewno robia,a Visty jeszcze niema to nienarzekaj,jak wyjdzie to soft bedzie napewno przygotowany.. RC1 potrzebuje wkońcu tego klucza czy nie ?Zeby zainstalowac nie,,do aktywacji tak. PS . PRE-RC1 Edytowane 31 Sierpnia 2006 przez ChrisG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Nazwa pliku się zgadza ale po ściągnięciu plik .iso zajmuje 2048MB a DAP informuje, że ściąganie zakonczyło się powodzeniem. Po nagraniu pliku na płytę obszar zajmowany to 2,58GB. A ściągam stąd: http://download.windowsvista.com/preview/p...cfre_en_dvd.iso Wszystko się niby zgadza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu90 Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Czyli zainstaluje i przetestuje sobie Viste bez klucza? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garrett76 Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 (edytowane) sumy md5 odpowiednio dla plików: 0e733ab1a8e8ff9a8684fd3639332773 *akamai_temp.iso i e7f0a439e1e61d57ebf3c4f89e2f96d7 *vista_5536.16385.060821-1900_vista_rc1_x86fre_client-lr1cfre_en_dvd.iso Pierwszy to beta 2 64bit, drugi pre-rc1 na 32 bitach. Z dyskusji na neowin, diggu i wypowiedzi P. Thurotta wynika, że Vista Rc1 nniewiele będzie się różnić od pre-rc1;), co więcej prawdopodobnie została już skompilowana. (http://www.win-vista.net/modules.php?name=News&file=article&sid=261) Strona która prowadzi do plików z wersjami 32 i 64 bit jest przygotowana pod rc1 ale pliki to wciąż niestety beta 2- akamai je wrzuci kiedy tylko je dostanie. Kto dostał klucz do bety2 zostanie zaproszony do rc1 KLucz można odszukać w dyskusji na digg- przynajmniej jeszcze chwile temu tam był- ale z podanym kluczem aktywacja jest _Podobno_ możliwa jedynie telefonicznie- bez aktywacji vista będzie działać 14 dni Edytowane 31 Sierpnia 2006 przez garrett76 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukas_gab Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Znalazłem w jednym serweisie viste w wersji pre-rc1 5536 jako freeware i ciągnę ...a niby limit wyczerpany . Teraz tylko poszukać klucza ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Madness - czy Ty przypadkiem nie lecisz na FAT32? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Też o tym pomyslałem ale mam klasyczny NTFS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukas_gab Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Jak by kto chciał seriala to na digit wciąż jest ! Właśnie go skopiowałem . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Już się uporałem z problemem. A był nim p......ony DAP. Zainstalowałem FlashGet i spokojnie wykrył on 2,58GB plik i ściąga go teraz bez zająknięcia. Widocznie M$ ma mnie w bazie i moge ściągać ile razy zechcę. Tak więc wieczorkiem postaram się zdac relację co i jak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...