Rafał1984 Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Już się uporałem z problemem. A był nim p......ony DAP. Zainstalowałem FlashGet i spokojnie wykrył on 2,58GB plik i ściąga go teraz bez zająknięcia. Widocznie M$ ma mnie w bazie i moge ściągać ile razy zechcę. Tak więc wieczorkiem postaram się zdac relację co i jak.Najlepiej to ściągać przez fre download menagera jest szybki i niezawodny i darmowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukas_gab Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Ciągnę dapem już 36 % prędkością ok 220 kb/s i jest dobrze 36 % Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_q_b_a_ Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Nie wiem dlaczego, ale ta Vista ustawień mi nie trzyma :( Za każdym razem wszystkie programy jeszcze raz muszę ustawiać. Też tak miałem, musisz poustawiać sobie prawa dostępu do innych partycji we właściwościach (nie pamiętam dokładnie jak), bo domyślnie jest read-only, czy coś w tym stylu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Jak by kto chciał seriala to na digit wciąż jest ! Właśnie go skopiowałem . możesz jaśniej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Wiem, że można iść dalej z instalajcą, ale wtedy otrzymuje taki komunikat : Instaluję ten sam build, Virtual PC 2004 i po akceptacji klucza wywala, że nie może na płytce odnaleźć jednego pliku :? Na dwóch różnych RW ten sam błąd. Czy udało Ci się w pełni zainstalować Vistę :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 @Grimlock : Tak, udało mi się zainstalować. Nie otrzymałem żadnego komunikatu o braku pliku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 No nic pokombinuję jeszcze. Może ISO walnięte. Przy tworzeniu nowej wirtualnej maszyny wybrałeś Other czy Windows 2003 Server :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Wybrałem Other. Ja nie nagrywałem obrazu płyty, użyłem w XP daemon'a, a w wirtualnej maszynkie wybrałem opcję, żeby wykorzystywał napęd zewnętrzny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Tak też zrobie, może pomoże :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukas_gab Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 możesz jaśniej Na forum digit podał gostek seriala , poczytaj stronę wcześniej .I nie mów ,że nie możesz znaleźć strony digita , paru gości próbowało ode mnie wyłudzić serial ...twierdzili , że gogle im zbanowali ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu98 Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 A mnie zaciekawiła inna rzecz... A mianowicie ten link: http://www.microsoft.com/poland/licencje/p...je/xp_prof.mspx Czy t ooznacza ze do OEMa dokupuje SA i ciesze się Vistą za darmo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boczi Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 1. Takie przekazywanie seriala jest nielegalne. 2. Ktoś mówił, że znalazł link do PRE-RC 1 jako freeware. Ściąga go tez nielegalnie, limit na ściąganie się skończył. Nie ma zezwoleń do dalszego rozpowszechniania z tego, co wiem. 3. Mój problem na poprzedniej stronie - gdyby ktoś mógł poradzić coś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 ma Cię w "bazie" albo poprostu link cały czas działa :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukas_gab Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zapewniam , ze ściągnełem viste freeware , jako oficjalną wersje próbną , z oficjalnego serwisu a nie jakiś pirackich for , czy ftp'ów . To , ze to nie legalne to ich problem , a nie mój .Jak koniecznie chcecie moge dać linka ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popek102 Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zainstalowałem tą pre-RC! na Viście Beta - bez problemu. Stare pliki zostawił w Windows.old, nic nie straciłem. Po zainstalowaniu miałem tylko trzy dni na aktywację - aktywacja bez problemu. używa 340-400 MB pamięci - trochę mniej niż w Becie2. Problemy: Sterowniki Nvidi "88.61_forceware_vista_x86_international" u mnie nie działają czarny ekran. Strasznie długo łączy się z siecią (neostrada), w XP trwa to znacznie krócej. Ktoś wie jak skonfigurować czytnik RSS na sidebarze by czytał określony kanał/y? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 a właśnie miałem spytać - czy vista korzysta z dobrodziejstw 2 rdzeniowych procesorów? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisG Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Umnie stery tez niedzialaja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenfollet Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 (edytowane) A jak z kartami muzycznymi? Jest już obsłoga 5.1? Próbował już ktoś na Soundblaster Live 24 bit? A do kogo należy pisać z problemami technicznymi bo msinfo@msinfo.pl nie odpowiada już 24 h... Problem mam taki że podczas instalacji pre-RC1 w czasie "compleating instalation" robi sie reset a potem windows ani instalator się nie włączają :mur: Zna ktoś maila :D Edytowane 1 Września 2006 przez kenfollet Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 (edytowane) no ja właśnie też mam problem z serialem ... ale załatwie sobie z firmy bo mi sami przysłali na DVD płytkę z beta 2 :] a całkowicie o tym zapomniałem... natomiast po zainstalowaniu sterów NV pod beta2 w RC1 wywalił mi się system :] Edytowane 1 Września 2006 przez letrev Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 W odmianie 64-bitowej, która wersja Visty jest najnowsza jak na razie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 Pewnie jakas nowsza niz ta pre-rc1. Jak masz zamiar cos sciągac to poczekaj, bo za tydzien- dwa, powinnna byc wersja RC1. A jak z kartami muzycznymi? Jest już obsłoga 5.1? Próbował już ktoś na Soundblaster Live 24 bit? A do kogo należy pisać z problemami technicznymi bo msinfo@msinfo.pl nie odpowiada już 24 h... Problem mam taki że podczas instalacji pre-RC1 w czasie "compleating instalation" robi sie reset a potem windows ani instalator się nie włączają :mur: Zna ktoś maila :D Do nikogo. Wersje testowe nie mają pomocy technicznej... Ale o tym nawet jest napisane na stronie visty.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 dokładnie ... Pre-RC1 jest tylko po to aby odnotować takie przypadki i ewentualnie wprowadzić poprawki ... Natomiast na 100% nikt nie odpowie :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenfollet Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 Ale o tym nawet jest napisane na stronie visty..Chyba mam dzisiaj zły dzień bo nie potrafię nic o tym znaleźć:( Mogłbym prosić o podanie linka do tej strony? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 Jak masz zamiar cos sciągac to poczekaj, bo za tydzien- dwa, powinnna byc wersja RC1.Jakąś wersję Visty mam. Z ciekawości zainstaluję bo na żywo jeszcze tego systemu nie widziałem :oops: Dacie znać jak RC1 się pojawi? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 Ja tez dorwalem dzis wersje PreRC1 i bede testowal zachecony opiniami ,ze ladnie chodzi. Jestem troche sceptycznie nastawiony ,bo jak ostatnio ja testowalem to ten system mulil niemilosiernie. Mam nadzieje, ze sie milo zaskocze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 jest ładny i chodzi ładnie :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 Chyba mam dzisiaj zły dzień bo nie potrafię nic o tym znaleźć:( Mogłbym prosić o podanie linka do tej strony?*$^$, następny, który nawet nie szukał... http://www.microsoft.com/windowsvista/getready/preview.mspx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenfollet Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 Chyba sie nie dogadaliśmy... Zrozumiałem Cię, że problem o którym pisałem jest opisany na stronie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 (edytowane) Teraz moje spostrzezenia po trzy godzinnym grzebaniu nad Vista Pre-RC1. Po pierwsze w porownaniu do wczesniejszego buildu, ktory testowalem kilka miesiecy temu bardzo szybko sie instaluje. Mysle ,ze podobnie jak XP ok 20min. Po zainstalowaniu, system nie zainstalowal jedynie sterownikow do kartyTV i Audigy 2ZS. Do audigy sciagnalem stery ze strony Creativa i o dziwo sie zainstalowaly, jednak wystepuje na nich mala przypadlosc. Otoz dzwiek chodzi idealnie, jedynie w sluchawkach slysze lekki szum jakby cos bylo nie wyciszone. Problem w tym ,ze w Viscie nie ma opcji aby wyjscia/wejscia czy mikrofon wyciszyc. Tzn jeszcze tego nie znalazlem ;) Na dysku po instalacji Visty w wersji premium katalog Windows zajmuje 8GB. Calkiem sporo ,ale jest rowniez duzo dupereli jak Media Center i tym podobne rzeczy ,ktore malo napewno nie zajmuja. Szkoda tylko ,ze nie mam sterow do karty TV ,bo bym sie media center troche pobawil. Ogolne wrazenia z samego uzytkowania systemu oceniam bardzo pozytywnie. Wszystko chodzi szybko, nic nie muli. System odpala sie podobnie jak XP choc minimalnie dluzej. Po starcie systemu mam zajetej 420MB pamieci operacyjnej i jest to mniej o 80MB w stosunku do pierwszej wersji, ktora testowalem. Switch Between Windows jest bardzo fajne i napewno bede tego uzywal. Musze tylko sobie to podpisac pod skrot klawiszowy. Coz podsumowujac stwierdzam, ze pre-RC1 w stosunku do buildu ,ktorego mialem okazje testowac to duzy krok naprzod. Mysle ,ze RC2 bedzie jeszcze szybsza. Teraz tylko stoi wyzwanie przed producentami sprzetu ,aby stworzyli dobre i zoptymalizowane sterowniki ,aby przyspieszyly one jeszcze prace systemu. Co najwazniejsze ,zeby go nie spowalnialy ;) Edytowane 1 Września 2006 przez Karas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukas_gab Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 Andyn , to chyba jest pre RC1 w wersji 64bit oblukaj , ja mam jeszcze 32 bit ... heh http://www.pobieralnia.pl/plik-3128-micros...-vista-x64.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...