brolly666 Opublikowano 15 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2006 Ja mam od ms tylko co z tego jak mi nie dziala rc2 :( moze pomozesz mi ajkos przez gg moj numer to 7335234 sie na niewidoku pls odezwij sie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stnkk Opublikowano 15 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2006 Moze go juz aktywowales z RC1? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lutasiek Opublikowano 15 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2006 klucz pasuje do wersji beta jak i rc1 i rc2.ale musisz mies swoj unikalny.i za kazdym razem jak postawisz od nowa viste klikasza akywuj juz po postawieniu visty.trwa kilka chwil to.pozdro @brolly666 sory ale Tobe nieumiem pomuc.ja moglem wlaczyc theme ale areo glass nie.jak cos wymyse dam znac.a sprubuj pobrac wszytskie latki do rc2 przez windows ubdate i extras Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyrko Opublikowano 15 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2006 Mam problem z funkcja pokazywania pogody. Wpisujac jakiekolwiek miasto np. USA, New York zawsze pokazuje mi service not available. Inne funkcje internetowe dzialaja ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plum Opublikowano 15 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2006 Chyba nikomu niedziała pogoda na 5744 z tego co czytałem na necie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzyn Opublikowano 15 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2006 (edytowane) Oficjalna premiera Visty już 5 Grudnia wraz z Office 2007?? http://www.dobreprogramy.pl/index.php?dz=15&n=5145 Edytowane 15 Października 2006 przez Radzyn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 16 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2006 (edytowane) Mam problem z funkcja pokazywania pogody. Wpisujac jakiekolwiek miasto np. USA, New York zawsze pokazuje mi service not available. Inne funkcje internetowe dzialaja ok Chyba nikomu niedziała pogoda na 5744 z tego co czytałem na necie.mam to samo, na RC1 śmigało miło B) aha miałem spytać - jakiś antywirus działający już jest? wiem, że narazie ciężko o wirusa na vista, ale chcę się czuć pewniej :) Edytowane 16 Października 2006 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 16 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2006 U mnie działa Avast. Vista 5728 x64. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Martin Opublikowano 16 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2006 mam to samo, na RC1 śmigało miło B) aha miałem spytać - jakiś antywirus działający już jest? wiem, że narazie ciężko o wirusa na vista, ale chcę się czuć pewniej :) na dzien dzisiejszy najlepszy jest Avast Home , nie dlugo ma juz wyjsc Kaspersky dla visty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 16 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2006 zainstalowałem AVASTa i śmiga, dzięki :) czy jest jakiś trik na zablokowanie stylu AERO dla okien pełnoekranowych? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brolly666 Opublikowano 17 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2006 Czy nikt mi nie potrafi pomoc?? :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vojt Opublikowano 17 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2006 Cze,(odnośnie antywira) przecie sama Vista kieruje na stronę z której można pobrać (po dokopaniu się) antywira pod nią - PC CILLIN, pobrałem - zainstalowałem - działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Martin Opublikowano 17 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2006 Cze,(odnośnie antywira) przecie sama Vista kieruje na stronę z której można pobrać (po dokopaniu się) antywira pod nią - PC CILLIN, pobrałem - zainstalowałem - działa. no iwesz skutecznosc antyvirusa tez jest wazna - a ten jest jeszcze w fazie beta i w dodatku produkcji Ms :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 17 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2006 brolly666 - skoro nikt Ci nie odpowiada, to pewnie nie wiemy co z tym zrobic. Nie trzeba sie w kolko upominac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzyn Opublikowano 17 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2006 http://twojepc.pl/news13275.html Jednak Vista tylko z Dx10?? :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brolly666 Opublikowano 18 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 Sry ale bradzo mi zalezy na tym aero popatrz na mojego wina jak on wyglda tragedia!!! :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenfollet Opublikowano 18 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 aha miałem spytać - jakiś antywirus działający już jest? wiem, że narazie ciężko o wirusa na vista, ale chcę się czuć pewniej :) Kaspersky 6 działa bez najmniejszych problemów, więc chyba nie trzeba czekać na wersje specjalnie dla Visty... Zreszta napewno będzie dwa razy droższa. Chciałem spytać czy wiadomo jak wygląda sprawa z cenami Visty dla kilku komputerów. Konkretnie 3, czy przy zakupie takiej licencji można liczyć na jakieś zniżki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dadziuk Opublikowano 20 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2006 Czy to prawda że w RC1 nie można udostępnic połączenia sieciowego? :cry: A tak poza tym to nie wiecie może dlaczego nie mam literki "ci"? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Martin Opublikowano 20 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2006 Kaspersky 6 działa bez najmniejszych problemów, więc chyba nie trzeba czekać na wersje specjalnie dla Visty... Zreszta napewno będzie dwa razy droższa. Chciałem spytać czy wiadomo jak wygląda sprawa z cenami Visty dla kilku komputerów. Konkretnie 3, czy przy zakupie takiej licencji można liczyć na jakieś zniżki? Kaspersky 6.0 dziala ? to chyba masz wyjatkowa wersje bo nawet Kaspersky Poska twierdzi ze nie dziala i ze pracuja nad tym. Oczywiscie da sie zainstalowac i uruchamia sie podczas startu komputera ale nie laduje wszystkim modolowa co za tym idzie jest bezuzyteczny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisG Opublikowano 22 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2006 (edytowane) Nv wydaje stery z certyfikatem i nadal bez SLI :mur: :mur: :mur: :mur: No nie i Gothic III nie dziala. :mur: :mur: Edytowane 22 Października 2006 przez ChrisG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brolly666 Opublikowano 22 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2006 Jak to Gothic nie dziala na viscie??? heh chyba wroce na Xp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rezo_ Opublikowano 22 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2006 (edytowane) Właśnie ściągam Nero 7.5.7.0 Na stronie NERO wyczytałem że jest to wersja Vista Ready. Testowal juz ktos??? Przydalby sie wreszcie Image Drive działający. EDIT Zainstalowałem, nero działa ok ale w momencie instalowania nigdzie nie moglem znaleźć NERO IMAGE DRIVE'A a podobno miał być :| Nie zainstalowal sie w ogole. Udalo sie komus odpalic Image Drive? Edytowane 22 Października 2006 przez moreno Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 24 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2006 Jak wyłączyć dźwięk przed logowaniem? Moment po logowaniu działa schemat: brak dźwięków, ale przed logowaniem jest ta muzyczka, niezależnie jak ustawię. (RC1 64b.) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kikas Opublikowano 24 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2006 Przed chwilą miły pan z MS prowadził na necie prezentację Visty. Jest w niej funkcja umożliwiająca wykorzystanie pendrive jako dodatkowego miejsca na pagefile. Próbował już ktoś coś takiego? Jakby się to spisywało np. podczas gier? I czy sam pendrive nie jest nieco zbyt wolny na takie coś? Może zmniejszy to odczyty z HDD podczas zwykłego użytkowania? Jeśli ktoś ma jakiś pendrive na USB 2.0 1GB lub więcej to proszę o jakieś info jak się to sprawuje na Viście. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 24 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2006 Nijak. Pendrive jest duzo wolniejszy od HDD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 24 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2006 (edytowane) Czas dostępu ma za to mniejszy, ale i tak gra niewarta świeczki. Edytowane 24 Października 2006 przez WDK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 24 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2006 Ktoś z obecnych zaposiada RC2 i Konnekta? Działa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aramroth Opublikowano 24 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2006 Mam ja Radeona 9250 i Vistę. Sterowniki dla Visty nie chcą się instalować (wypluwa "Brak składników do zainstalowania"), a to 60hz już mnie wkurza. Da się jakoś te sterowniki (albo te z WinXP) zmusić do działania? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brolly666 Opublikowano 24 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2006 Ja mam rc2 i konnekta dziala bez problemowo :D na poprzednich werjach tez dziala :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 24 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2006 Brolly, wracając do AeroGlassa. Czy on Ci znika dopiero jak zainstalujesz sterowniki do grafiki? Czy od samego początku go nie masz? Przed sekundą instalowałem najnowsze sterowniki i aeroglassa zniknal. Wybrałem opcje update do sterowników gfx i działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...