Gość razorex Opublikowano 16 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2006 (edytowane) W sumie nic nowego nie napisałes, ale komus komu sie nie chce czytactematu a trafi na tego pota sie przyda. To skasuj tak jeszcze ProgramData i Documents and Settings.... Nie wiem czy są w RC1, w becie były. Moze byc ich nie widac, bo są ukryte. :blink: . Napisałem w pkt.9 że Powtarzamy to z kolejnymi folderami typu Program Files itd. . Czyli myśle że każdy może sobie zobaczyć czy coś jest ukryte :D Na wszelki wypadek dodałem nazwy tych folderów w pkt.4 teraz już chyba każdy wszystko usunie ;) Program Data jest ukryty. Edytowane 16 Września 2006 przez razorex Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 16 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2006 (edytowane) A ja mam pytanko skąd mogę wziąć keya do RC1. Nie miałem Bety2, także keya nie ma, a link który tu przedtem był już nie działa :mur:. Jak by ktoś miał za dużo kluczyków to bym poprosił na PW :) Wczoraj sobie RC1 x64 ściągnąłem, po zamontowaniu w virtualnym pisze, że instalka nie może ruszyć z pod mojego systemu operacyjnego (mam win 2k3). Czyli muszę nagrać obraz na DVD czy da jakoś inaczej odpalić instalator ? Bo z nagraniem będzie problem - brak nagrywarki dvd... EDIT: Mam kluczyk :) Google cache to super sprawa ;) Tutaj zapisana stronka gdize pisze jak dostać key :) @razorex Jesteś wielki :D Dzięki twojemu sposobowi usunąłem wreszcie resztki bo Becie 1 ;] Edytowane 16 Września 2006 przez Lanc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 16 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2006 :blink: . Napisałem w pkt.9 że Powtarzamy to z kolejnymi folderami typu Program Files itd. . Czyli myśle że każdy może sobie zobaczyć czy coś jest ukryte :D Na wszelki wypadek dodałem nazwy tych folderów w pkt.4 teraz już chyba każdy wszystko usunie ;) Program Data jest ukryty. Te 2 foldery są troche inne. Zajmują 0 bajtów, nie mają zakładki zabezpieczeń. Co ciekawe przez 2 miesiące nie miałem do nich dostepu, nie mogłem skasowac ani nic. Dzisiaj sie skasowały, ale tez nie od razu bo explorer sie na nich wieszał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 16 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2006 Mam kluczyk :) Google cache to super sprawa ;) Tutaj zapisana stronka gdize pisze jak dostać key :) Nowe klucze do Visty dostępne! (13.09.2006) :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brolly666 Opublikowano 16 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2006 Wlaczylem sobie na viscie 3dmarka 2k5 i mam okolo 600 punktow mniej niz w xp ale nie ma tragedi moze to tez wina kiepskich sterownikow a w zasadzie to mozna powiedziec ze ich braku :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianie Opublikowano 16 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2006 (edytowane) Jest to równierz wina ogromnego zapotrzebowania Viste na RAM :wink: Sam system tyle zużywa pamięci RAM że mało już zostaje do gier i reszty :lol: używasz systemu x64 czy x86 ?? Przecierz są stery dla twojego modelu karty graficznej :blink: Klik Edytowane 16 Września 2006 przez adrianie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brolly666 Opublikowano 16 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2006 mam x 86 a co do stetrow to wlasnie te stery to mi nie dzialaja :/ i zuywam jakis kiepskich do starej wersi beta2 :/system zre sporo ramu ale pewnie tez podczas uruchomienia jakiejs wymagajkacej aplikacji to oddaje go chyba tak jak w linuxie :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 16 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2006 Jest jakiś sposób na zainstalowanie tej Visty z virtual napędu ? Mam wersje x64 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 16 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2006 Za nastepnego posta, którego napiszesz nie czytając tematu zarobisz %. O instalacji visty x64 było juz 100000 razy w tym temacie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ed00s Opublikowano 17 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2006 O takie cos znalazlem nie wiem czy nie bylo. http://komputery.wp.pl/kat,12773,wid,85075...mp;ticaid=1257b zapraszamy do sciagania :D && Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 17 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2006 O takie cos znalazlem nie wiem czy nie bylo. http://komputery.wp.pl/kat,12773,wid,85075...mp;ticaid=1257b zapraszamy do sciagania :D && To sie obudziles... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 17 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2006 Poszukuję sterowników do karty WLan Broadcom BCM 4301. Niestety google nic ciekawego nie wypluły. Może się ktoś gdzieś na coś podobnego natknął ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brolly666 Opublikowano 17 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2006 O takie cos znalazlem nie wiem czy nie bylo. http://komputery.wp.pl/kat,12773,wid,85075...mp;ticaid=1257b zapraszamy do sciagania :D && hahahhahaha super post zarabisty. Moze by tak najpierw zajzec stronke wczesniej a potem podawac tak zaskakujace linki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proofit Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2006 Czy ktos wie jak uruchomić Neo (modem to sagem f@at 800) na vista rc1? Please help!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość razorex Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2006 Czy ktos wie jak uruchomić Neo (modem to sagem f@at 800) na vista rc1? Please help!! Jaką masz wersje Visty (x64 czy x86). Jezeli masz 64 bitową to Sagema nie odpalisz :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2006 nie kompromituj się, Vista z "prawymi" kluczami jest już do ściągnięcia od kilku dni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boratsc Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2006 A ja mam taki question, instalował ktoś GF 4Ti 4200 na RC1 x64 ?? Bo te stery z visty nieobsługują mi go, a stery 32 bit no to wiadomo XD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brolly666 Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2006 Wez Edoos lepiej zrezygnuj z visty bo cie troszke przerasta siedze w tym temacie nieco dluzej niz ty wiec daruj sobie bolek bez sasowne wypowiedzi. I teraz pytanie do wszystkich wie ktos czy ati ma zamiar wydac nowe stery do swoich kart jakos na czasie czy bedzie czekac np na rc2??? Ciekawi mnie to bo te aktualne stery sa nie do zycia :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ed00s Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2006 (edytowane) Jestescie pewni ze ta x64 to ta sama wersja ???? ciekawe jak to sprawdziliscie nie sciagajac jej. Wystarczylo napisac ze juz bylo, a nie pluc sie tu jak dzieci w pisakownicy. Broli troche szacunku nie jestem twoim kolega z piaskownicy, Konik tez sie nie popisal kultura koniec OT Tamta wczesniejsza Microsoft.Windows.Vista.64Bit.Build.5600.RC1.DVD-WinBeta mi sie nie chciala zainstalowac zobaczymy jak bedze z ta. WIN BETA moze mi napisz sgj co to takiego ???? Ciekawe ze jakos nie zareagowales jak mnie broli obrazal .... ciekawe, bo nie pozwole zeby mnie jakis gnoj wyzywal. Edytowane 18 Września 2006 przez ed00s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2006 Beta RC1? Ciekawe..... Juz moze nic wiecej nie pisz.... I jest tylko jedna wersja RC1(x64, zresztą x86 tez, ale zeby to wiedziec wystarczy pomyslec). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brolly666 Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2006 Ja nikogo nie obrazam mowie jak jest i nie wypowiadam sie juz wiecej na ten temat i nie robmy z tego offtopa. A to napewno ta sama wersja w koncu jest napisane build 5600 a nie jakis inny wiec bankowo na bank to tosamo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek3 Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2006 Zainstalowałem także to codo i pierwsze wrażenia są kakie oto: 1.Brak sterów do krty dziekowej SoundBlaser Platinium 7+1-musiałem doinstalować. 2.Wizualizacja nareszcie na nazwijmy to tak na wysokim poziomie ,ale kosztem zjadania sporej ilości RAM-u mam u siebie 1,5GB RAM więc to nie stanowiło problemu. 3.Instalacja przebiega sprawnie i dość szybko co uważam za plus ,przy tak dużej objetości na HD samego systemu. 4.Instalacja różnych programów nastręcza problem i to czasami duży problem np: Total Comander zainstalował się dopiero po kilku prubach, żaden Firewall się nie zainsalował oraz Antyvir co może swidczyć o inwigilacji przez M$ tego systemu. W dzisiejszych czasach tzw. walki z teroryzmem może to byc szpieg nr.1, ponieważ wszelkie dane dzis nie sa chowane w szufladach ,a w komuterach. Mam zewnętrzy Firewall tzn. mechaniczy ,który sygnalizawał mi ,że Vista chce coś wysłać i coś przyjąć na co Firewall nie zezwalał. 5.Tak poza tym to uważam ,że oprócz dodania sterów do RC1 nic się już wielkiegi nie zmieni, jesto Fiał Visty ,który ma byc praetestowany na dużej ilości użytkowników. 6. eMule działa ale nie widzi plików avi i innych zawązanych z filmami i chyba także z plikami muzycznymi.Wizi natomiast pliki zpakiwane np. rar, zip itp co potwierdza zapowidzi ,że poprzez vise nie będzie można tych plików zassać. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 19 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2006 Jestescie pewni ze ta x64 to ta sama wersja ???? ciekawe jak to sprawdziliscie nie sciagajac jej. Wystarczylo napisac ze juz bylo, a nie pluc sie tu jak dzieci w pisakownicy. Broli troche szacunku nie jestem twoim kolega z piaskownicy, Konik tez sie nie popisal kultura koniec OT Tamta wczesniejsza Microsoft.Windows.Vista.64Bit.Build.5600.RC1.DVD-WinBeta mi sie nie chciala zainstalowac zobaczymy jak bedze z ta. WIN BETA moze mi napisz sgj co to takiego ???? Ciekawe ze jakos nie zareagowales jak mnie broli obrazal .... ciekawe, bo nie pozwole zeby mnie jakis gnoj wyzywal. WINBETA to glabie grupa warezowa ktora wydaje produkty Microsoft, prosze Cie nie wychylaj sie juz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boratsc Opublikowano 19 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2006 Ponawiam pytanie o stery do GF4Ti, znalazłem do GF 4MX (przerobione z win xp x64) ale do 4Ti jakoś znaleść niemoge :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proofit Opublikowano 19 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2006 Jaką masz wersje Visty (x64 czy x86). Jezeli masz 64 bitową to Sagema nie odpalisz :(Niestety mam wersje x64 :( Może jest jakiś inny sposób by to zrobić? Jak nie to na ch.... mi taki system bez sterów :angry: A i stery do SB Live! 24bit też mi nie działają :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianie Opublikowano 19 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2006 Niestety nie ma sposobu by zainstalować ten modem na tym systemie :sad: sam próbowałem to zrobić, tydzień szukałem na różnojęzycznych stronach i forach i jedyny sposób to przeciepnąć się na system x86. Sam tak zrobiłem i uważam że różnica między x64 a x86 jest taka że x86 mniej zajmuje miejsca na dysku, zżera mniej RAMU i więcej rzeczy na nim działa. Pozdro B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość razorex Opublikowano 19 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2006 (edytowane) Niestety mam wersje x64 :( Może jest jakiś inny sposób by to zrobić? Jak nie to na ch.... mi taki system bez sterów :angry: A i stery do SB Live! 24bit też mi nie działają :( No niestety na x64 nie zainstalujesz Sagema , (tak jak napisał to kolega adrianie). Czytałem gdzieś, że na SpeedTouch'u ktoś tam uruchomił, ja próbowałem i mi sie nie udało ani na Sagemie ani na Thomsonie :blink: Pobrałem x86 i jest GIT , wszystko śmiga :) Edytowane 19 Września 2006 przez razorex Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_:D Opublikowano 19 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2006 (edytowane) Ja mam neostradę na Viście x64 RC1. Mam modem speedtouch330. Wszystko chodzi bardzo dobrze, ale czy jest możliwość włączenia dźwięku 5.1? Mam SB Live! 24bit, działa na sterach z XP Pro x64, ale dźwięk jest jedynie stereo, nie da się nigdzie zmienić na dolby sorround. Poza tym problemem, to nie mam sterowników do karty satelitarnej Skystar2. Edytowane 19 Września 2006 przez Jacek_:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 19 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2006 (edytowane) Hameryki nie odkryje piszac ze ~ 512MB RAM zjada sama Vista na starcie z komunikaorem, na moje oko 1.5GB spokojnie wystarczy do plynniutkiej pracy i gier w kazdych warunkach ;) napewno RC1 chodzi lepiej od BETY 2, interfejs graficzny bardzo fajny i plynnie chodzi, podoba mi sie.... Mam takie pyanko czy u was tez w sterach nvidi nie ma prawie nic ? poza ustawieniem grafiki AA/Anizo/tekstury ? Nie mam kontroli wentylatora, nic.... Riva Tuner tez nic nie widzi :/ Edytowane 19 Września 2006 przez lukasrz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawzim Opublikowano 19 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2006 Witam jakiego antywirusa polecicie do Visty najlepiej darmowy, avast cos nie działa :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...