^BerZerK^ Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 Będziesz musiał jakoś naprawić ten jakiś błąd. Odpowiedź równie precyzyjna co pytanie :-> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykw Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 Witam mam probelm z vista express upgrade. Kupiłem notebooka asusa i teraz chce zkozystac z tej opcji wpisuje wszystko w formularzach jak trzeba a na koncu mam infomacje o jakimś błędzie i ze mam sporóbowac ponownie poźniej. Wie ktoś co z tym zrobić A może napiszesz jaki to błąd? Ponawiam pytanie żeby nie zaginęło w gąszczu problemów: Czy finalna (sklepowa) wersja ma logo podczas ekranu bootowania? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 W wersjach testowych logo bylo ukryte/zablokowane, wiec final pewnie ma. :] A to jakis element decydujacy o kupnie ? :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawzim Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 Ok problem sie sam rozwiązał przy 4 probie, tylko dlaczego ten ekspresowy "darmowy" upgrade ma mnie kosztować 90 euro? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek23 Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 hejka. mam spory problem z tą vistą, po zainstalowaniu objawia się baardzo dzlugim bootem, i wolnym uruchomianiem programow.. co jakiś czas łapie zwieche.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apo5 Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 A masz oryginalnego czy ze stadionu? ;) napisz jaki masz sprzęt, karte graficzną, wersję Visty, itd itd itd co by można było cokolwiek stwierdzić ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k a m e r e k Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 dla osób nie zaintersowanych VIsta proponuje nowy certyfikat- haselko: Happy to be Vista free. certified Vista free system ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
partyboy666 Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 (edytowane) Witam, czy u was tez tak dlugo dysk pracuje po uruchomieniu visty ?? system niby wszystko juz wczytal, ale dysk pracuje jeszcze ne pelnych obrotach (jakby cos przegrywal) z 15min.. mam viste business.. pozdro PS: wyszly stery do winfast tv2000 xp expert jakby kto pytal :) u mnie dzialaja (te stare z XP z reszta tez :) ) Edytowane 1 Lutego 2007 przez partyboy666 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 (edytowane) k a m e r e k - myślę, że jak ktoś nie jest zainteresowany Vistą to tu nie zagląda B) partyboy666 - u mnie też coś jeszcze czyta w tle, ale nie 15 minut, bez przesady :? Edytowane 1 Lutego 2007 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Santana Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 No dzisiaj zaliczyłem pierwszy BSOD bez powodu, miałem włączone GG, Winampa, 3 strony w FireFox i ściągałem pliki we FlashGecie, a tu zaraz BSOD i to w dodatku po angielsku (mam wersję PL) :) Jak się pojawi drugi raz to będę musiał myśleć o powrocie do XP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeron Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 Witam, czy u was tez tak dlugo dysk pracuje po uruchomieniu visty ?? system niby wszystko juz wczytal, ale dysk pracuje jeszcze ne pelnych obrotach (jakby cos przegrywal) z 15min.. mam viste business.. pozdro PS: wyszly stery do winfast tv2000 xp expert jakby kto pytal :) u mnie dzialaja (te stare z XP z reszta tez :) ) potwierdzam tez mi cos doczytuje z tym ze nie tak dlugo No dzisiaj zaliczyłem pierwszy BSOD bez powodu, miałem włączone GG, Winampa, 3 strony w FireFox i ściągałem pliki we FlashGecie, a tu zaraz BSOD i to w dodatku po angielsku (mam wersję PL) :) Jak się pojawi drugi raz to będę musiał myśleć o powrocie do XP. no ja tez bsoda zalapalem, co prawda komp jest delikatnie podkrecony ale przetestowany pod katem stabilnosci bardzo dokladnie, acha, ja rowniez go zalapalem w trakcie sciagania pliku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidma Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 Mielic dysk to Vista moze i przez 2 tygodnie, bo przeciez zbiera informacje o komputerze i preferencjach uzytkownika ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Santana Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 Im więcej usług w systemie wyłączam tym więcej mi pożera RAMu :D Obecnie 74% użyte - gdzie ustawia się plik wymiany? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpa Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 Są na sali jacyś gracze? ;> Chodzi mi napisanie swoich wrażeń w odniesiniu do tego. Jeśli u każdego występuje taki wzrot pinga, to nawet nie ma sensu myśleć o tym systemie na chwilę obecną :| możliwe że ipv6 (czy jakos tak) trzeba wyłączyć. jesli jest włączone to vista odpytuje dns 2 razy, to moze miec pewien związek... chyba .. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Santana Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 Nie macie jakichś stron, gdzie jest opis jakie usługi wyłączyć? Można bazować się na tych XP, bo wiele pozostało pod tymi samymi nazwami, ale jest wiele innych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 Wszystko jest w tym temacie, a jak Ci sie ni chce czytac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 Vista bez klucza na cztery miesiące Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Santana Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 Musiałem pożegnać się z Vistą, co jakiś czas BSOD, jak nie PAGE_INT to inny komunikat. Nie ma jeszcze nawet sterowników pod nForce. Producenci całkowicie skopali sprawę. Poczekam jeszcze z półroku, kompa się jeszcze zmodernizuje, bo teraz nie ma sensu przy tylu błędach, jest strasznie niestabilnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 Vista zawiera wszystkie stery nvidii, ale to taki szczegół... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 Vista zawiera wszystkie stery nvidii, ale to taki szczegół... Dokładnie, a tego co nie ma na płytce ściąga sobie sama z netu. W przypadku nF4 było jedno urządzonko, które nie miało sterów, ale po ściągnięciu zostało automatycznie zainstalowane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidma Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 Santana a Ty masz legala? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 Analiza kosztów systemu ochrony treści Windows Vista cytat z konca: "Proponuję żeby kopie systemu dostarczać wraz z kompletem skoczka spadochronowego: pomarańczowym kostiumem i okularami. Skoro Vista uważa mnie za wroga, niech przynajmniej wyglądam jak trzeba - Daniel Nevin" :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek23 Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 hmm poradzilem sobie z dlugim startem.. ale faktycznie bardzo dlugo po uruchomieniu cos tam dysk mieli i muli mi to kompa na jakies 15 min.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apo5 Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 Pytanko. Jak wygląda sprawa z zainstalowaniem neostrady na Viscie, łyka sterowniki pod sagema? Ktoś już instalował? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Santana Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 Santana a Ty masz legala? ;)Zmieniłem na Home Premium z Ultimate i chodzi zdecydowanie lepiej :) Co do legalności, dla sprawdzenia, czy się opłaca kupować legala pobrałem wersję "legalnie inną", ale zapewniam, że będę kupował oryginała, bo mi się ten system podoba i cena jest świetna jak na nowość. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidma Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 (edytowane) Ja zdecydowalem sie na wersje Business, w Home Premium denerwuje mnie to Media Center, a wersja Business oprocz tego ze nie ma MC ma moduly do robienia kopii i odzyskiwania danych i inne typowo firmowe rozwiazania :) Edytowane 1 Lutego 2007 przez Fidma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 A mi się właśnie bardzo podoba Media Center. Właśnie zainstalowałem Ultimate. Przypomniały mi się czasy z Ati 9800 PRO AIW. Tylko pilota brakuje :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Santana Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 W Home Premium jest Media Center i bardzo przypadł mi do gustu. Vista jest bardzo rozbudowana i to mi się podoba, ten filmik w Media Center jest w świetnej jakości, coś jak HD :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 Rzeczywiście fantastyczną jakość ma ten film. Przyjemnie się ogląda DVD. Szkoda, że nie chce obsługiwać VIVO, bo jak tak oglądam TV. Popsuty magnetowid podłączyłem do karty i używam go jako Tunera :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Santana Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 Wracając do mojego pytania, czy ktoś badał już funkcję w menedżerze urządzeń w ustawieniach dysku "Zaawansowana wydajność"? Nie wiem, czy ją włączać :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...