Xanagaz Opublikowano 16 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2007 nForce2 nie będzie wspierany pod Vistą przez sterowniki Nvidii Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidma Opublikowano 16 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2007 Zwracam honor dla KIS6, tylko instalacja musiala u mnie wygladac tak: 1. Odinstalowanie CFos 2. Instalacja KIS6, nie restartowac, zaktualizowac baze i program przez "live update" 3. Restart Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 16 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2007 I co, masz najnowszy build po polskiemu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidma Opublikowano 16 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2007 Niestety kis6.0.2.614en, polski oddzial sie obija chyba ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=virus=- Opublikowano 16 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2007 nForce2 nie będzie wspierany pod Vistą przez sterowniki Nvidiitzn?? Ze nie ma sterowników i ze nie mam co instalowac visty? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidma Opublikowano 16 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2007 tzn. ze stery sa wbudowane w system ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=virus=- Opublikowano 16 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2007 Jak na sam początek to dobre i to. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidma Opublikowano 16 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2007 Powiem Ci tak, ze na moim konfigu wogole nie uzylem zadnej plytki ze sterami, wszystko wykryl i zaktualizowal :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vojt Opublikowano 16 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2007 CDN. odnośnie tunerów TV pod Vistę (głównie 64-bit) 1. PixelView PlayTV Cinema BX1500/BX2500 (interfejs PCI Express x1) 2. Kablówka w Media Center PC dzięki AMD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=virus=- Opublikowano 17 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2007 Zainstalowałem Viste i nie wykrył mi sterowników do dźwięku i kontrolera magistrali zarządzania systemem. Gdzie znajdę sterowniki do tego? Jak wcześniej pisałem mam nForce2 (nf7). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 17 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2007 Vista Codec Package 4.2.7 - x64 & x86 Polecam, dzialają perfekcyjnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noe9 Opublikowano 17 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2007 (edytowane) Zainstalowałem Viste i nie wykrył mi sterowników do dźwięku i kontrolera magistrali zarządzania systemem. Gdzie znajdę sterowniki do tego? Jak wcześniej pisałem mam nForce2 (nf7). Poszukaj jakichś sterowników do nforce3 pod viste; powinny działać, a dzwięku możesz szukać na stronie realteka Edytowane 17 Lutego 2007 przez noe9 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aran Opublikowano 17 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2007 (edytowane) Mam problem w grach z odświeżaniem na monitorze CRT, wie ktoś jak rozwiązać ten problem? Takie fajne programiki były pod poprzednie Windowsy, ale tutaj coś nie działają... :( 7900GS@100.65 Edytowane 17 Lutego 2007 przez Aran Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegorz91 Opublikowano 17 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2007 Zrobiłem podejście do visty nr 2 :D i postawiłem to na dysku 20 GB seagate . Okropnie pierdzi , cały czas myśli . Czy jak postawie to na dysku co mam z podpisu to nie będzie takich objawów . Dodam jeszcze że trochę muli mi system przy większych obciążeniach na tym disku :lol: Ale co jest fajne że coraz mniej problemów mam ze strerami . Czy większość z was siedzi only na Viscie ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidma Opublikowano 17 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2007 Ja siedze "only" ;) Powiem tak, ze mielenie dysku wystepuje przez pierwsze pare dni jak system wszystko analizuje itd. potem jest juz spokojnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proofit Opublikowano 17 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2007 Ja na przyklad nie siedze tylko na viście, ale również na Xp i Suse. czsami wracam na XP bo lubie od czasu do czasu se pograć :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegorz91 Opublikowano 17 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2007 czsami wracam na XP bo lubie od czasu do czasu se pograć :wink:Mi na Viscie ruszają gierki, a ty masz kłopoty z grami ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cro Opublikowano 17 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2007 Mi na Viscie ruszają gierki, a ty masz kłopoty z grami ??Może po prostu wydajność marna? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aran Opublikowano 17 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2007 (edytowane) Gierki chodzą dokladnie tak samo (przynajmniej te co mam). Prawie nigdzie nie trzeba nawet zgodności z wcześniejszymi OS włączać. Gothic 3, Oblivion, Diablo II, Sacred, Starcraft, Icewind Dale, Stalker Beta. Na razie mam jeden problem przy wychodzeniu ze Steam'a jakiś error się pokazuję. Ale wracając do odświeżania, pomocy. Edytowane 17 Lutego 2007 przez Aran Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegorz91 Opublikowano 17 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2007 A jeszcze mam pytanie do tych co siedzą only :D Czy macie kłopoty z programami codziennego użytku np. avast foobar i jakieś inne? czy tego typu właśnie programy działają ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 17 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2007 Co prawda nie siedze tylko na viscie, ale z avastem problemów nie mam bo nie uzywam tego g*****a. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aran Opublikowano 17 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2007 (edytowane) Foobar, Lanchat, Gadu-Gadu 6.0, wszystko działa, ale tutaj już trzeba już dać zgodność ze starszym OS. Podobnie jak w XP :) Właściwości pliku .exe i zakładka zgodność. Czasami też trzeba uruchomić program jako Administrator. Prawy -> uruchom jako Administrator. Edytowane 17 Lutego 2007 przez Aran Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegorz91 Opublikowano 17 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2007 Foobar, Lanchat, Gadu-Gadu 6.0, wszystko działa, ale tutaj już trzeba już dać zgodność ze starszym OS.A jak to zrobić tą zgodność , proszę nie bić, nie jestem za bardzo wtajemniczony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 17 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2007 (edytowane) Wszystko co poniżej widać działa i niczego nie muszę uruchamiać w trybie zgodności: PS. Obecnie siedzię tylko na Viście. Edytowane 17 Lutego 2007 przez dem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidma Opublikowano 17 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2007 Prawy klawisz myszy > wlasciwosci > zgodnosc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 17 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2007 hmmm, widze ze tłumaczenie jak zwykle na 'poziomie'. Az dziwne ze z Movie makera nie zrobili 'Twórcy filmów systemu Windows'. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidma Opublikowano 17 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2007 (edytowane) Sam slogan Visty "przygotuj sie na niespodzianki" jest dosc kontrowersyjny choc jak najbardziej trafny hehe ;) Edytowane 17 Lutego 2007 przez Fidma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 17 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2007 SGJ, kiedy ( i czy w ogóle) możemy się spodziewać X-Tweaker'a dla Visty? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 17 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2007 Z X-Tweakerem to narobilem troche zmian. Wersja 1.5 alpha o ktorej jest info na stronie jest anulowana. Wersja 1.0-1.4 - Windows 95/NT4/98/98SE/2000/Me/XP/2003 - Wersja 1.2 moze jeszcze w tym miesiacu/sporo zmian z anulowanej wersji 1.5 Wersja 1.5 -1.9 - Vista/Longhorn Server - Moze w przyszlym miesiącu bedzie jakas wersja testowa o ograniczonej funkcjonalnosci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proofit Opublikowano 17 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2007 Mi na Viscie ruszają gierki, a ty masz kłopoty z grami ??Nie nie mam kłopotów, ale Vista zużywa za dużo ramu i np. w takiego Gothica 3 sobie już nie pogram z moim 1GB :(, R6:Vegas też nie bedzie chodził za rewelacyjnie. P.S. Dlaczego Firefox pozainstalowaniu działa normalnie a po resecie juz nie chce sie w ogóle uruchomić? Miał już ktoś taki problem? P.S.2 Czy istnieje możliwość odsłuchu dźwięku na wszystkich głośnikach w winampie? Na Xp miełem dźwięk na wszystkich glośnikach,jak sluchałem muzyki, bo działał mi EAX a teraz nie dziala :mur: Wiecie co ztym fantem zrobić? Please Help Me!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...