ASSAMER Opublikowano 23 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2005 Witam kolega poprosiĹ mnie abym sie dowiedzial czy on ma cos nie tak z siecia, czy mosi skonfigurowac programy. Posiada siec Ajc i gdy zaczyna sciagac z Emula,Torenta itp. to nic mu sie nie sciaga, sadzilem ze maja poblokowane porty itp. ale zadzwonilem do nich i nic takiego nie mam miejsca, wiec czy te programy trzeba jakos skonfigurowac, on ma polaczenie na zasadzie lanu, a a zasadzie wifi, ma antene na dachu i sygnal idzie do Ap i potem do dwoch komputerow. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 23 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2005 Emule i torrent to nie jest super osrzutowiec odpowiednia konfiguracja i muszą sie rozbujać. tylko musisz ich dobrze karmić :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ASSAMER Opublikowano 23 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2005 To jak mam to skonfigurować. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...