baka Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 ale ma 1 + ... fajnie wyglada :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 no no czekam z niecierpliwoscia na wyniki testow:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qical Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 hmm, jakos nie chce mi sie wierzyc ze ten zalman tak kiepsko ;) Chyba, ze roznice minimalne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 hmm, jakos nie chce mi sie wierzyc ze ten zalman tak kiepsko ;) Chyba, ze roznice minimalne. 1616840[/snapback] A jednak... i roznice bardzo zauwazalne. Albo jest taki kiepski, albo trafila sie felerna sztuka. Mam potwierdzone dostarczenie egzemplarza przeznaczonego na testy jak tylko pojawia sie na magazynie i wtedy sprobuje zrobic test raz jeszcze i ewentualnie zaaktualizowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qical Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Moze tak jak na bit-tech.net trafila sie sztuka ze zle wyszlifowanym spodem? Kiedy ten tascik bedzie on-line bo mnie ciekawosc dobija :) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Moze tak jak na bit-tech.net trafila sie sztuka ze zle wyszlifowanym spodem? Kiedy ten tascik bedzie on-line bo mnie ciekawosc dobija :) ? 1616903[/snapback] Bardzo mozliwe, ze tak jak na B-T. Tez mialem ten problem, ale jakos udalo mi sie go rozwiazac, chociaz i tak mysle, ze nie do konca bylo tak jak powinno byc... mam tez informacje z gory, ze Zalman mial problemy z pierwszymi sztukami podczas produkcji. Online bedzie jutro :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qical Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Mam nadzieje, ze to jednak ten problem. Na xbit wypadl na moje oko calkiem calkiem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluszek Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Tego potwora można się przestraszyć. Jednak wygląd to nie wszystko :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Tego potwora można się przestraszyć. Jednak wygląd to nie wszystko :/ 1617246[/snapback] Mowisz o nowym Zalmanie? Nie jest bardzo duzy i ciezki. Sa o wiele ciezsze i wieksze konstrukcje w tescie... :) I fakt - wyglad to nie wszystko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluszek Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Na fotach wygląda duży. Możliwie, że w rzeczywistości jest mniejszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 :) W zwiazku z drobnymi problemami technicznymi (zdjecia mam w RAW, a jest ich sporo i po prostu nie zdzylem do dzisiaj przerobic wszystkiego) publikacja przeniesiona z dzisiaj wieczor na jutro. A ja jade skorzystac z ostatniej cieplej niedzieli tego lata :). Mam nadzieje, ze jestescie wyrozumiali :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 nie jesteśmy :wink: , tak czekalem na ten test :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 nie jesteśmy :wink: , tak czekalem na ten test :-| 1618259[/snapback] :unsure: To poczekacie jeden dzien wiecej. Obiecuje, ze warto :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qical Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Juz zamowilem zalmana 9500 wiec jak tylko go dostane to porownam z moim xp120. Widac po recenzjach w sieci, ze do testerow dotarly jakies kiepskie sample. Zobacze ktory bedzie wydajniejszy i zostawie sobie lepszego :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Juz zamowilem zalmana 9500 wiec jak tylko go dostane to porownam z moim xp120. Widac po recenzjach w sieci, ze do testerow dotarly jakies kiepskie sample. Zobacze ktory bedzie wydajniejszy i zostawie sobie lepszego :). 1619022[/snapback] UWAGA - WAZNE! No to pieknie sie narobilo... wlasnie dostalem POTWIERDZONA informacje , ze wszystkie egzemplarze, ktore dotarly do tej pory do Polski NIE BYLY przeznaczone na testy! :mur: Prawdopodobnie sa to odrzuty, albo pierwsze wersje, ktore do konca nie dzialaly tak jak powinny... czyli mialem nosa, ze cos jest nie tak. Na chwile obecna wstrzymujemy publikacje artykulu i staramy sie sciagnac do kraju dobry egzemplarz... nie wiem ile to potrwa. Zalman zrobil nas w jajko, bo nikomu nie powiedzial, ze wysyla sample do ogladania na wystawke, a nie do testow :angry: ... zaraz wydam oswiadczenie u nas w serwisie. Jak widac niektore rzeczy sa niezalezne od nas :blink: Przepraszam w naszym i w imieniu firmy dostawcy sprzetu (PC-Cooler) za zaistniala sytuacje! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluszek Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 No to sobie pooooooooczekamy :[ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 No to sobie pooooooooczekamy :[ 1620154[/snapback] Na to wyglada... oswiadczonko jest tutaj: http://www.dzikie.net/index.php?news=3468 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qical Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 (edytowane) Czyli mialem racje z tymi samplami :) Nie mozecie dac testow bez zalmana? A jak dostaniecie dobra wersje to wtedy zrobic dodatek ? ps. jak tylko dorwe swoj zarezerwowany egzemplarz to porownam z xp120 przy procu x2 4400+ puszczonym na 2.6G i 1.5v :) Powinno to dac dobry obraz co ten zalmanik jest wart ;) Edytowane 29 Sierpnia 2005 przez qical Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 (edytowane) A co nam z testów bez zalmana :( jak kolega powiedział: No to sobie pooooooooczekamy :[ "Dzikie.NET" jak dostaniecie "nowego" zalmana to dajcie mu tak w dupe, aż Se popamięta ]:) Edytowane 29 Sierpnia 2005 przez cavarr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qical Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Podobno byla testowana takze inna nowosc. Ciekaw jestem co to :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluszek Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 (edytowane) Dzikie.NET a mógłbyć powiedzieć mniej wiecej do kiedy mamy czekać na wyniki testów ? Bo takie czekanie w niepewności troche szkodzi na organizm i więcej siwych włosóch wychodzi :P :P Podobno byla testowana takze inna nowosc. Ciekaw jestem co to Ciekawe jaka firma wypuściła nowy cooler :D Edytowane 29 Sierpnia 2005 przez paluszek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Nowy Zalmanik jest juz w Polsce, prawdopodobnie wyszedl dzisiaj do mnie kurierem, jutro jest na miejscu, pojutrze bedzie gotowe... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qical Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Fajnie :) W takim razie ja tez powinienem go jakos szybko dostac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 byc moze Pepe2k ma ninje ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Wlasnie zlapalem (doslownie) kuriera z Zalmanikiem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluszek Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 (edytowane) Wlasnie zlapalem (doslownie) kuriera z Zalmanikiem :) 1622050[/snapback] A za co go złapałeś ? :D :D :D :D Ta wiadomość mnie ucieszyła :) Byle by to był na testy cooler a nie na wystawe. Edytowane 30 Sierpnia 2005 przez paluszek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 A za co go złapałeś ? :D :D :D :D Ta wiadomość mnie ucieszyła :) Byle by to był na testy cooler a nie na wystawe. 1622108[/snapback] Doslownie go zlapalem za samochod :-) Tak, to wersja na testy... jest naklejka Sample... no to go dzisiaj pomecze hi hi hi :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qical Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Super :) Mam nadzieje ze ten egzemplarz wypadnie lepiej ;) Bo jak nie to kiszka bedzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluszek Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 no to go dzisiaj pomecze hi hi hi :razz: 1622134[/snapback] Brzmi groźnie :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qical Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Jak pierwsze wrazenia? :) Poprawil sie ? To czekanie na tescik juz mnie dobija ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...