qical Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zapodaj adres sklepu z ninja :) To sobie zamowie B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 ja mam pyt a jaka pasta termo byla stosowana w testach? wyraznie widaz ze zalmanik na nizszym napieciu niezle sie spisuje w porownaniu do konkurencji - nie trzeba mu az tak duzego przeplywu powietrza zeby dzialal;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 z czego widze to do tej Scythe Ninja trzeba dokupić jeszcze wentyl czyli gdzieś z 50zł trzeba doliczyć do jego ceny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluszek Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Kiedy te wyniki będą :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rikimaru Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 (edytowane) Od rana sprawdzam dzikie.net a testu jak niebyło tak niema <_< Kiedy będzie? A może szanowny redaktor dostał trzeci egzemparz Zalmana i sie okazało że dwa pierwsze były felerne... mam nadzieje bo wierze w to 'maleństwo' :unsure: Edytowane 31 Sierpnia 2005 przez rikimaru Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluszek Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Jeśli tak by było to nie wiadomo co po sklepach by sie porozsyłało. Same felerne ? A na wyniki czekam z niecierpliwością. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 ehh duzo gadania a testu jak nie bylo tak nie ma:( lipa i tyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
__Juras__ Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 no dzisiaj mial byc ten tescik i nici :( Z jednego sie ciesze: że nie kupilem TT BT za 170 zl skoro tak ostaje od czolowki..... pozdro i czekam na test z niecierpliwoscia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Alez Wy jestescie niecierpliwi... nie puszcze tekstu bez korekty i dokladnego sprawdzenia... Zreszta jest ogromny, grubo ponad 200 zdjec, do tego kilkanascie stron... a tak poza tym - dzien sie jeszcze nie skonczyl :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 marudzicie jak panna w czasie okresu, poczekaliscie kilka dni na ponowny test zalmana to kilka godzin tez przezyjecie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluszek Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Ale ja musze wcześnie iść spać bo rano na rozpoczęcie trzeba baną jechać :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Ale ja musze wcześnie iść spać bo rano na rozpoczęcie trzeba baną jechać :( 1625510[/snapback] Ja tez jade na rozpoczecie... brata na szczescie :lol2: Jak nie przeczytacie dzisiaj... to przeczytacie jutro. Gwarantuje Wam, ze i tak dzisiaj zabraklo by Wam czasu :lol:. Dawno nie splodzilem tak obszernego tekstu B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
__Juras__ Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 no ja tez i to autkiem 70 kilosow :( Dlatego taki niecierpliwy....ale spox najwyzej lookne jutro pod wieczor.... respect za ten test !!!! jesli naprawde obejmuje te coolery o ktorych pisales PanieNaczelny Dzikie.net Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 no ja tez i to autkiem 70 kilosow :( Dlatego taki niecierpliwy....ale spox najwyzej lookne jutro pod wieczor.... respect za ten test !!!! jesli naprawde obejmuje te coolery o ktorych pisales PanieNaczelny Dzikie.net 1625550[/snapback] Mysle, ze liste coolerow juz moge podac: Zalman CNPS9500 LED Scythe Ninja Scythe Katana Thermaltake Big Typhoon Zalman CNSP7700-AlCu Zalman CNSP7000B-AlCu AKASA Evo 33 AKASA Evo 120 Coolink U8-92-1900 Coolink U8-120-1600 Arctic Cooling Freezer 64 Akasa AK-859 Zestaw chłodzenia wodnego* Tak na zoastrzenie apetytu. A drugie tyle bedzie moze juz niedlugo (zalezy od dostawcow). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alberto56 Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Ja czekam. Niecierpliwie. Jutro Freezer przychodzi więc chce sprawdzić jak się spiduje :wacko: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
__Juras__ Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 jak na moje to jedyne czego brakuje to czegos ze stajni thermalrigt'a np. sp/si 97 xp90/120 a tak poza tym to zalkiem ladne zestawienie i apetyt faktycznie zaostrzony :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Beda wszystkie Thermalrighty, ktore wejda na A64 juz niedlugo :). Poza tym miedzianych Zalmanow braklo i kilku innych konstrukcji Scythe, TT... sukcesywnie bede dodawal, a na razie ide sie napic herbaty, bo na oczy nie widze i literki mi sie mieszaja :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saper223 Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Beda wszystkie Thermalrighty, ktore wejda na A64 juz niedlugo :). Poza tym miedzianych Zalmanow braklo i kilku innych konstrukcji Scythe, TT... sukcesywnie bede dodawal, a na razie ide sie napic herbaty, bo na oczy nie widze i literki mi sie mieszaja :D 1625649[/snapback] spiesz się powoli :) bardzo mi zależy na tym teście i wielu innym ludzikom :) ale lepiej poczekać żeby testy były jak najbardziej obiektywne :) THANKS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qical Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Jak tak patrze na liste to zalman na 4 miejscu jest dla mnie rzeczywiscie nie milym zaskoczeniem <_< To znaczy ze pierwsze 3 to : scythe,akasa i coolink :) Mam racje? B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Jak tak patrze na liste to zalman na 4 miejscu jest dla mnie rzeczywiscie nie milym zaskoczeniem <_< To znaczy ze pierwsze 3 to : scythe,akasa i coolink :) Mam racje? B) 1625858[/snapback] Gratulacje, strzal w 10tke :). Tak wyglada pierwsza trojka... chociaz Ninja pojawia sie tam dwa razy :D. Skoncze to zobaczycie... a staram sie jak moge, moja korekta poszla spac, zostalem sam :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rikimaru Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 (edytowane) Druga jest Akasa Evo 120?! Właśnie sobie dzisiaj oglądałem w komputroniku i pomyślałem że to musi być wydajne chłodzenie B) PS: Dzień sie skończył - testu niema :huh: PS2: AKASA - niech żyje moje przyszłe chłodzenie! Miałbyć Big Typhoon, potem myślałem o Zalmanie ale za drogi i za słaby no a teraz mi z nieba spadłeś z tym testem :wub: PS3: Radiator przypomina chłodnice z WC :twisted: Edytowane 31 Sierpnia 2005 przez rikimaru Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Hi hi hi... nie 120 :). Dzisiaj juz nie wrzuce... dorabiam kilka ciekawych i bardzo przydatnych wykresow (m.in. z cena i takim czyms wydajnosc/cena). Wybaczycie i poczytacie juz na 100% jutro :) Musze to dopiescic :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rikimaru Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 (edytowane) Akasa Evo 33?! Z wentylatorem 80 mm?! :blink: Niedowiary.. <_< Superchłodzenie za 130 zeta :mellow: Bo chyba nie Akasa AK 859 :huh: Edytowane 31 Sierpnia 2005 przez rikimaru Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Akasa Evo 33?! Z wentylatorem 80 mm?! :blink: Niedowiary.. <_< 1626005[/snapback] :wink: Zobaczycie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rikimaru Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zobaczymy! :D Jeszcze się okaże że to wszystko ściema, test wygrał Zalman a wydajnością zdeklasował Ninje i przebił chłodzenie wodne szanownego redaktora dzikie.net :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zobaczymy! :D Jeszcze się okaże że to wszystko ściema, test wygrał Zalman a wydajnością zdeklasował Ninje i przebił chłodzenie wodne szanownego redaktora dzikie.net :lol: 1626012[/snapback] Hi hi hi :mrgreen: zobaczycie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saper223 Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 (edytowane) Hi hi hi :mrgreen: zobaczycie... 1626023[/snapback] jedno bym jeszcze chciał wiedzieć czy wszystkie wentylatory mieszą się w standardowych obódowach np: Akasa jest wydajnym chłodzeniem ale nie mieści się w obódowach o szerokości 21 cm. Test Akasy zamiezczony był na www.in4.pl http://www.in4.pl/recenzje.htm?rec_id=254 Edytowane 1 Września 2005 przez saper223 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 no jak widzimy testu jak nie było tak niema :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 jedno bym jeszcze chciał wiedzieć czy wszystkie wentylatory mieszą się w standardowych obódowach np: Akasa jest wydajnym chłodzeniem ale nie mieści się w obódowach o szerokości 21 cm. Test Akasy zamiezczony był na www.in4.pl 1626257[/snapback] Mam pomiar wysokosci kazdego z zestawow :). Miedzy innymi dlatego troche opozniam publikacje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saper223 Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 Mam pomiar wysokosci kazdego z zestawow :). Miedzy innymi dlatego troche opozniam publikacje. 1626348[/snapback] Jedno jest pewne Akasa EVO 120 nie wejdzie każdemu do paczki :) więć z przyczyn czysto fizycznych ten wentyl już u mnie odpada ( zawsze mam zamknietą budę ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...