konsto Opublikowano 23 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2005 Witam. Kupiłem ostatnio asusa a3l z kartą graficzną intel z pamięcią vram max 64 MB. Czy pamięć jest dynamicznie przyznawana do karty (zależnie od wymagań) czy na stałe ustawia się. W biosie takiej opcji nie mogłem znaleźć. 3dmark 2001 se ok 2500pkt. to trochę malo. Może da się coś ustawić by było lepiej. Konrad Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 23 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2005 raczej nic Ci nieda przydzielenie wiekszej ilosc, ba wrecz odejmie bo bedziesz mial mniej ramu dla systemu itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konsto Opublikowano 23 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2005 mam 512 MB Ramu więc jak odejdzie trochę to się nic nie stanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bhaarth Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 512MB to nie jest jakos bardzo duzo:) Chyba powinna byc w biosie mozliwosc ustalenia stalego limity, chociaz mozliwe tez ze jest on ustalany w zaleznosci od zainstalowanego ramu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...