thegt Opublikowano 23 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2005 Witam. Przyszedlem wczoraj po paru browarkach no i zabralem sie do ustawiania uzytkownika, tzn chodzilo mi o to by system automatycznie logowal sie przy uruchamianiu . No wiec doszlo do tego nie wiem jak ale usunąłem użytkownika . I teraz kiedy odpalam komputer windows prosi mnie o wybranie uzytkownika z listy, problem w tym ze tam juz niema uzytkownika bo jak wczesniej nadmienilem wywalilem go w narzedziach admnistracyjnych. Ps. nie wiem jak ttam dotarlem. Gadalem z kumplem , powiedzial ze mial podobna akcje i musial robic formata :lol: :mellow: :mur: pozdrawiam GT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 23 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2005 2x Alt+CTRL+DEl i logowanie na administratora. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thegt Opublikowano 23 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2005 oki Zadziałało. Dzieki za podpowiedz. Jedynie szkoda ,ze nie ma starych ustawień . nie zapissaly sie ustaweinia z firefoxa Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poltergeist065 Opublikowano 23 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2005 tez mialem ten problem na początku uzywania XP, chcialem tylko cos zmienic a to usunelo mi moje konto, w ktorych mialem wszystko ladnie poustawiane, o dziwo konto to bylo na c:\Document and settings, pod inną nazwą - w trybie awaryjnym zmienilem nazwe i podmieniłem pliki - wszystko wróciło do normy :). Druga opcja to przywracanie systemu, jeżeli masz to włączone to podczas ladowania kompa naduś F8 i przywróc zawartośc z wczoraj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thegt Opublikowano 23 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2005 mam teraz nowy problem , mianowice kiedy chce stworzyc nowego uzytkownika to system wyswietla ''the following error occurred while attempting to create the user ''x'' on computer ''xx" . accessis denied. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...