ath Opublikowano 24 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2005 apropos modow jesli nie wiesz o czym mowa to przejzyj archiwum :) ktos powiedzial ze Wafer nie ma pojecia o moddingu?? Topic jak topic gdzie go mial wrzucic do chlodzenia? bezsnesu... 1564975[/snapback] Do smietnika.... Nie bron tak swojego wspolnika, bo oboje nie macie racji. Jakis czas temu byl podobny topic autorstwa XL-R8R, skonczylo sie podobne jak tu. Trzeba wyciagac wnioski. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 24 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2005 wspolnika ? ...nie mamy racji ? ..ale jakie racje ? ...kolacja byla ciezkostrawna ? wiesz co...idz do supermarketu, poloz glowe na wage w dziale z warzywami i wcisnij burak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 24 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2005 Do smietnika.... Nie bron tak swojego wspolnika, bo oboje nie macie racji. Jakis czas temu byl podobny topic autorstwa XL-R8R, skonczylo sie podobne jak tu. Trzeba wyciagac wnioski. 1564992[/snapback] dobra powiem inaczej rok moderowalismy tweaka i cos nie cos wiemy o zasadach panujacych na forum. Od kiedy to user decyduje czy topic sie nadaje czy nie w danym dziale ke? Zglos prosze moderatorowi ze ten watek sie nie nadaje tutaj on zadecyduje co z nim zrobic. I nie praw mi kto ma racje a kto nie bardzo Cie prosze. EOT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 24 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2005 Moderowaliscie, ale juz nie moderujecie (na szczescie). vip widze, ze brakuje ci argumentow to zaczynasz komus jechac... mama cie nie kocha a tata tylko w nocy ? Oko za oko zią. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 24 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2005 wspolnika ? ...nie mamy racji ? ..ale jakie racje ? ...kolacja byla ciezkostrawna ? wiesz co...idz do supermarketu, poloz glowe na wage w dziale z warzywami i wcisnij burak 1565007[/snapback] Nawet ciekawy pomysł :lol: Co do moda buda bardzo mi sie podoba wszystko jest fajnie dobrane i pasuje do siebie - bardzo mi sie podoba :D "dobra powiem inaczej rok moderowalismy tweaka " - własnie czemu zrezygnowaliscie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 24 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2005 (edytowane) Moderowaliscie, ale juz nie moderujecie (na szczescie). vip widze, ze brakuje ci argumentow to zaczynasz komus jechac... mama cie nie kocha a tata tylko w nocy ? Oko za oko zią. 1565058[/snapback] nie brakuje mi argumentow i nie bede komentowal twoich wypocin bo nie warto twoje posty swiadcza o twoim poziomie...prostee Nawet ciekawy pomysł :lol: Co do moda buda bardzo mi sie podoba wszystko jest fajnie dobrane i pasuje do siebie - bardzo mi sie podoba :D "dobra powiem inaczej rok moderowalismy tweaka " - własnie czemu zrezygnowaliscie? 1565060[/snapback] zrezygnowalismy ze tak powiem z powodu roznych spojrzen na pewne sytuacje z naczelnym (starsi pewnie pamietaja afere z amnestia itd. :] ) Edytowane 24 Lipca 2005 przez _Vip_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 24 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2005 Moderowaliscie, ale juz nie moderujecie (na szczescie). vip widze, ze brakuje ci argumentow to zaczynasz komus jechac... mama cie nie kocha a tata tylko w nocy ? Oko za oko zią. 1565058[/snapback] szczescie nie szczescie KOLO PYTY MNIE TO LATA ;] argumenty?? jakie argutmenty i do czego?? Znowu za kogos oceniasz sytuacje geezas. VIP ma zdanie jakie ma nie zgadzasz sie z nim i cos Ci sie nie podoba? napisz do przyjaciolki. Strach pomyslec co sie tu bedzie pisac za kilka miesiecy. Na moje oko topic do pochlastania i to konkretnego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 25 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2005 Modyfikacje Tutaj pogawędzisz o upiększaniu obudów i peryferiów komputerowych oraz o poprawianiu ich funkcjonalności hmmm, mam przewidzenia czy jak opis wskazuje ten dział to nie tylko modowanie.... no nic, w takim razie z rana oprocentuje wszystkie posty nie na temat..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alberto56 Opublikowano 25 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2005 Hehehehehe ale się uśmiałem, żeby nie było że nie na temat , buda ok. Ładna, fajnie się pewnie preezentuje w pokoju ale prawdziwy mod to to nie jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 25 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2005 Panowie luzik, po co się unosić i wyzywać. Zakończmy temat o wywalaniu i usuwaniu. Jeśli chcecie dalej ciągnać go, to przestancie z tymi wyzwiskami. Na dzień dzisiejszy temat pozostaje. EOT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 25 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2005 apropos modow jesli nie wiesz o czym mowa to przejzyj archiwum :) ktos powiedzial ze Wafer nie ma pojecia o moddingu?? Topic jak topic gdzie go mial wrzucic do chlodzenia? bezsnesu... nie rozumiem pierwszej częsci zdania... że niby nie wiem o czym mowa?.. bo nie wiem :lol: Pewnie mowa o wcześniejszym wyglądzie "tego czegoś", ale jednak "zwisa mi to i powiewa" jak on wcześniej wyglądał... bo nie muszę pamiętać wszystkich modów trzecioligowych... Autor zamiast wierzyć w to, że każdy zna jego bude powinien dać linka do wersji wcześniejszej i teraźniejszej.. bo pisze o powiewie świeżości.. a dla mnie to mod typu światełko+okienko... Być może jestem za młody/głupi żeby to zrozumieć... Jednak Ci co mają wyrobione o mnie jakieś zdanie wiedzą na co mnie stać i co (nie) potrafię... :) czy ja napisałem, że ktos napisał, że Wafer nie ma takiego pojęcia? ino staję po stronie Wafera bo wiem co wie... (powiedzmy) :) i nie podoba mi się jak ktoś mówi mu, że jest za młody żeby cośtam zrozumieć... no i ten text z burakiem... mi to zalatuje tanim humorem z jakiejś gazetki humorystycznej "dla ubogich", albo takimi ziomalskimi odzywkami 14 latków... praszam za OT ale musiałem sprostować publicznie :), coś czuję w kosciach, że na PW bym został zbluzgany jakimś językiem ziomalskim... a tak proszę o spokój.. Każdy zakładający temat wyraża tym samym zgodę na opinie pozytywne jak i negatywne.. nie musi się nikt ze mną zgadzać.. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 25 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2005 nie rozumiem pierwszej częsci zdania... że niby nie wiem o czym mowa?.. bo nie wiem :lol: Pewnie mowa o wcześniejszym wyglądzie "tego czegoś", ale jednak "zwisa mi to i powiewa" jak on wcześniej wyglądał... bo nie muszę pamiętać wszystkich modów trzecioligowych... Autor zamiast wierzyć w to, że każdy zna jego bude powinien dać linka do wersji wcześniejszej i teraźniejszej.. bo pisze o powiewie świeżości.. a dla mnie to mod typu światełko+okienko... Być może jestem za młody/głupi żeby to zrozumieć... Jednak Ci co mają wyrobione o mnie jakieś zdanie wiedzą na co mnie stać i co (nie) potrafię... :) czy ja napisałem, że ktos napisał, że Wafer nie ma takiego pojęcia? ino staję po stronie Wafera bo wiem co wie... (powiedzmy) :) i nie podoba mi się jak ktoś mówi mu, że jest za młody żeby cośtam zrozumieć... no i ten text z burakiem... mi to zalatuje tanim humorem z jakiejś gazetki humorystycznej "dla ubogich", albo takimi ziomalskimi odzywkami 14 latków... praszam za OT ale musiałem sprostować publicznie :), coś czuję w kosciach, że na PW bym został zbluzgany jakimś językiem ziomalskim... a tak proszę o spokój.. Każdy zakładający temat wyraża tym samym zgodę na opinie pozytywne jak i negatywne.. nie musi się nikt ze mną zgadzać.. :) 1565294[/snapback] kompletnie nie zrozumiales o czym mowilem albo malo czytales tłika swego czasu ;] ale to jush nie moja brocha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosiMazaki Opublikowano 25 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2005 Kammeraden, pozwolcie ze sie wtrace :P Z tego co pamietam nikt jeszcze nie podal/napisal definicji moddingu. Kazdy ma swoja wizje tego ale moim zdaniem kazda zmiana zrobiona ze smakiem standardowego wygladu czegokolwiek jest forma moddingu. Problem polega na tym ze kazdy podchodzi do tego na swoj sposob. Dla jednego moding to jest szpachla z betoniarki na obudowe rzucona a dla innego bedzie to wstawienie okna. Zwroccie uwage ze w tej budzie panuje porzadek, jest WC, sa dobrane kolory itp. co powoduje ze jest to jedyna taka buda. Dodam ze tu nie licza sie srodki jakie kto wlozyl w obudowe a efekt koncowy i za przeproszeniem gowno mnie obchodzi czy pilowales okno iglakiem przez rok czy poszedles do mistrza w jakims warsztacie zeby ci to wycial laserem. Grunt ze chcialo Ci sie ruszyc cztery litery i cos zrobic przy budzie. Takze chill out... EOT A sam "Szefik" jest bardzo fajnie zrobiony, dalej przypomina komp i nie ma tam zbednych rzeczy. Mi sie bardzo podoba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 25 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2005 Kammeraden, pozwolcie ze sie wtrace :P Z tego co pamietam nikt jeszcze nie podal/napisal definicji moddingu. Kazdy ma swoja wizje tego ale moim zdaniem kazda zmiana zrobiona ze smakiem standardowego wygladu czegokolwiek jest forma moddingu. Problem polega na tym ze kazdy podchodzi do tego na swoj sposob. Dla jednego moding to jest szpachla z betoniarki na obudowe rzucona a dla innego bedzie to wstawienie okna. Zwroccie uwage ze w tej budzie panuje porzadek, jest WC, sa dobrane kolory itp. co powoduje ze jest to jedyna taka buda. Dodam ze tu nie licza sie srodki jakie kto wlozyl w obudowe a efekt koncowy i za przeproszeniem gowno mnie obchodzi czy pilowales okno iglakiem przez rok czy poszedles do mistrza w jakims warsztacie zeby ci to wycial laserem. Grunt ze chcialo Ci sie ruszyc cztery litery i cos zrobic przy budzie. Takze chill out... EOT A sam "Szefik" jest bardzo fajnie zrobiony, dalej przypomina komp i nie ma tam zbednych rzeczy. Mi sie bardzo podoba. 1565544[/snapback] niop ale jak widac niektorzy nie moga zdzierzyc ze ktos podchodzi do tego w taki czy inny sposob. Tymbardziej ze VIPek namodowal sie sporo nie tylko od strony wizualnej. Wszystkie galerki sa na tłiku mozna looknac w archiwum. NIestety Rok 2k2 i poczatek 2k3 to zupelnie inne czasy na tłiku bezpowrotne chyba niestety...:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 25 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2005 może... jednak wafera zbluzganp najpierw... czy widzieliście jego wypowiedzi etc? poza tym .. po co cytujecie posta który znajduje się bezpośrednio nad waszym...? EOT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 25 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2005 może... jednak wafera zbluzganp najpierw... czy widzieliście jego wypowiedzi etc? poza tym .. po co cytujecie posta który znajduje się bezpośrednio nad waszym...? EOT 1565880[/snapback] czytales za co go pojechalem?? przejzyj jesio raz caly watek... czepiasz sie do zdan wyrwanych z kontekstu. po co cytujemy? po to zeby nie bylo nie jasnosci do kogo odnosze dana wypowiedz zasada stara jak swiat na kazdym forum. Jesli mowie ogolem zazwyczaj nie cytuje. pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 25 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2005 no więc jesli chodzi o ścisłość.. to jeśli pwrowadzisz dialog z kims (tu akurat ze mną) to po cholere cytować, niejasności raczej nie będzei jesli odnosisz się do poprzedniego postu... jesteś jakimś agentem VIPa? że tak za nim stoisz.. Pewnie dlatego, że macie logo hardtech'a w avatrze... ziomale z jednego podwórka.. gang fioletowych rodem z gta sa :lol: wogle, to nie chce mi się z wami gadać... :) nie mów nic do mnie więcej bo ja jestem głupi i się nie znam... do tego gadam bzdury i [ciach!]ły a na modowaniu to się znam tyle co moja babcia na obsłudze działa artyleryjskiego... :) CYA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 25 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2005 no więc jesli chodzi o ścisłość.. to jeśli pwrowadzisz dialog z kims (tu akurat ze mną) to po cholere cytować, niejasności raczej nie będzei jesli odnosisz się do poprzedniego postu... jesteś jakimś agentem VIPa? że tak za nim stoisz.. Pewnie dlatego, że macie logo hardtech'a w avatrze... ziomale z jednego podwórka.. gang fioletowych rodem z gta sa :lol: wogle, to nie chce mi się z wami gadać... :) nie mów nic do mnie więcej bo ja jestem głupi i się nie znam... do tego gadam bzdury i [ciach!]ły a na modowaniu to się znam tyle co moja babcia na obsłudze działa artyleryjskiego... :) CYA 1566200[/snapback] ciesze sie ze w koncu sie zrozumielismy ROTFL :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 25 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2005 Mi sie mod podoba ale bardzo nie podoba mi sie atmosfera na forum i nie tylko na modyfikacjach ale ogolnie ... Ludzie na siebie wjezdzaja, co chwile jakies dymy, mlodzi sa tepieni za kazdy swoj blad w hamski sposob... A wystarczy tak niewiele - zamiast uzywac bluzg, nasmiewania sie, ironii itd powiedzies to samo w kulturalny sposob - bo przeciez i tak cos piszecie ... Doszlo do tego ze tweak jest wytykany palcami na innych forach komputerowych jako przyklad jak nie powinno byc na forum ... Najbardziej zauwazam to wazniactwo u "mlodej gwardii" ledwo sie nauczyl korzystac z wyszukiwarki a juz tepi kazdego kto poruszy temat ktory byl na forum ... To samo zreszta dzieje sie na modyfikacjach - najwiecej szumu robia swierzy userzy i nie chodzi tu o date przystapienia a o rozpoczecie udzielania sie na forum - nie bede wytykal palcami. I na koniec z Kopalińskiego ... modyfikacja zmiana, przeróbka, poprawka; odmiana, przekształcenie, wariacja, wariant. Dla mnie ta definicja jest jasna... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 25 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2005 Mi sie mod podoba ale bardzo nie podoba mi sie atmosfera na forum i nie tylko na modyfikacjach ale ogolnie ... Ludzie na siebie wjezdzaja, co chwile jakies dymy, mlodzi sa tepieni za kazdy swoj blad w hamski sposob... A wystarczy tak niewiele - zamiast uzywac bluzg, nasmiewania sie, ironii itd powiedzies to samo w kulturalny sposob - bo przeciez i tak cos piszecie ... Doszlo do tego ze tweak jest wytykany palcami na innych forach komputerowych jako przyklad jak nie powinno byc na forum ... Najbardziej zauwazam to wazniactwo u "mlodej gwardii" ledwo sie nauczyl korzystac z wyszukiwarki a juz tepi kazdego kto poruszy temat ktory byl na forum ... To samo zreszta dzieje sie na modyfikacjach - najwiecej szumu robia swierzy userzy i nie chodzi tu o date przystapienia a o rozpoczecie udzielania sie na forum - nie bede wytykal palcami. I na koniec z Kopalińskiego ... modyfikacja zmiana, przeróbka, poprawka; odmiana, przekształcenie, wariacja, wariant. Dla mnie ta definicja jest jasna... 1566274[/snapback] AMEN! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 25 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2005 jesteś jakimś agentem VIPa? że tak za nim stoisz.. Pewnie dlatego, że macie logo hardtech'a w avatrze... ziomale z jednego podwórka.. gang fioletowych rodem z gta sa :lol: nie dosc ze jak to powiedziales na modowaniu sie znasz tyle co twoja babcia na blablabla, to jesio geografia cieniutka....czewa i katowice to nieco inne tereny :P wogle, to nie chce mi się z wami gadać... :) i wzajemnie :] Mi sie mod podoba ale bardzo nie podoba mi sie atmosfera na forum i nie tylko na modyfikacjach ale ogolnie ... Ludzie na siebie wjezdzaja, co chwile jakies dymy, mlodzi sa tepieni za kazdy swoj blad w hamski sposob... A wystarczy tak niewiele - zamiast uzywac bluzg, nasmiewania sie, ironii itd powiedzies to samo w kulturalny sposob - bo przeciez i tak cos piszecie ... Doszlo do tego ze tweak jest wytykany palcami na innych forach komputerowych jako przyklad jak nie powinno byc na forum ... Najbardziej zauwazam to wazniactwo u "mlodej gwardii" ledwo sie nauczyl korzystac z wyszukiwarki a juz tepi kazdego kto poruszy temat ktory byl na forum ... To samo zreszta dzieje sie na modyfikacjach - najwiecej szumu robia swierzy userzy i nie chodzi tu o date przystapienia a o rozpoczecie udzielania sie na forum - nie bede wytykal palcami. I na koniec z Kopalińskiego ... modyfikacja zmiana, przeróbka, poprawka; odmiana, przekształcenie, wariacja, wariant. Dla mnie ta definicja jest jasna... 1566274[/snapback] nic dodac, nic ujac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 25 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2005 wspolnika ? ...nie mamy racji ? ..ale jakie racje ? ...kolacja byla ciezkostrawna ? wiesz co...idz do supermarketu, poloz glowe na wage w dziale z warzywami i wcisnij burak 1565007[/snapback] buahahah :D txt miesiaca :D jesteś jakimś agentem VIPa? że tak za nim stoisz.. Pewnie dlatego, że macie logo hardtech'a w avatrze... ziomale z jednego podwórka.. gang fioletowych rodem z gta sa icon_lol.gif nie wiem co w tym dziwnego, widzisz kolesie sie zgadzaja co do tematu i co do moda, pozatym sa dobrymi kumplami wiec nawet jesli by nie mieli racji a w tym przypadku maja to nie dziwne ze stoja za soba :blink: nie rozumiem co znaczy stwierdzenie na forum dotyczącym MODINGU.... typu "wyroslem juz z takiego dlubania,malowania podlanczania lcdkow "na pajaka",wajchowania szpachlami"... skoro wyrosłeś to czym się chwalisz? imo swoja obudowa :mur: Z reszta nie ma co się kłócić... mody są różne tak samo jak ich autorzy... część z nich preferuje DŁUBANIE a część zadowala sie zakupieniem kolorowych wiatraczków... o klasie modera świadczą zdaje się wrażenia (wypowiedzi) innych... juz chyba coraz mniej na tym forum, zreszta jak widzisz osob ktorym sie podoba jest i tak wiecej niz tych co sie czepaiaja ze temat lezy w tym miejscu :) Takie modyfikacje to chyba ma 3/4 forum, szkoda miejsca na serwerze na takie posty. Nie wiem co chciales tym osiagnac, chyba sie nie pochwalic konfigiem, bo jakis mega hipa to on nie jest... tak wiem reklama zasilacza, co wygralem ? nie sadze zeby taka modyfikacje mialo 3/4 ludzi na forum. nawet jesli to jest to jego obudowa, ktora ulepszal i podrasowywal. Co do servera i tego typu postow to nie wiem czy wiesz ale to forum jest wlasnie do tego zeby na nim pisac a to czy szkoda miejsca czy nie to nie nalezy juz chyba do ciebie B) imo to szkoda miejsca na takie gupie posty jak twoje, poprostu jak sie nie podoba to nie pisz nic albo napisz ze sie nie podoba a nie czepiasz sie VIPa Do smietnika.... Nie bron tak swojego wspolnika, bo oboje nie macie racji. Jakis czas temu byl podobny topic autorstwa XL-R8R, skonczylo sie podobne jak tu. Trzeba wyciagac wnioski. i kolejny post na ktory szkoda miejsca na serverze :-( Moderowaliscie, ale juz nie moderujecie (na szczescie). vip widze, ze brakuje ci argumentow to zaczynasz komus jechac... mama cie nie kocha a tata tylko w nocy ? Oko za oko zią. a imo szkoda bo moze by nie dochodzilo do takich postow jak te. nie wiem czy widzisz ale jakos nikt nie obrazal twojej rodziny. co chciales uzyskac takim postem? chciales byc cool czy trendi ? :mur: EOT @VIP pewnie twoj szef przybral troche na wadze po tych wszystkich zabiegach :D ( 2x chlodnica, eheim ktory tez do najlzejszych nie nalezy + woda). ja teraz mam klopoty z podnoszeniem mojego szefa a jeszcze nie wsadzilem do srodka WC :D chyba miales racje z ta blacha z chiefteca ona faktycznie musi byc jakas z czolgu :D pozdr B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 25 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2005 @VIP pewnie twoj szef przybral troche na wadze po tych wszystkich zabiegach :D ( 2x chlodnica, eheim ktory tez do najlzejszych nie nalezy + woda). ja teraz mam klopoty z podnoszeniem mojego szefa a jeszcze nie wsadzilem do srodka WC :D chyba miales racje z ta blacha z chiefteca ona faktycznie musi byc jakas z czolgu :D pozdr B) 1566508[/snapback] hehe... blacha chiefteca to jedna z najlepszych jakie ciachalem w swojej kadencji. Bardzo sztywna (1 mm stali robi swoje) wyzynara i brzeszczot/katowka mialy co robic. Duzym plusem jest fakt iz nawet gdy wyciachalem dziure jaka wyciachalem... ...obudowa ani troche nie stracila na sztywnosci. Pamietam czasy tracerow i codegoenow ktore ciachalem trza bylo pozniej uwazac zeby sie scianka na pol nie zgiela :D tutaj nie ma o czym stakim mowy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 25 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2005 To sie zgadza, czesto widac w bigtowerach duze okno ale podzielone na 2 czesci (z zostawionym paskiem na wysokosci uchwytu do otwierania) dla usztywnienia konstrukcji. W chiefie mozna wydziergac calosc i zostawic "samą rame" a bedzie dalej jak skała :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 25 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2005 @ sector nie podlizuj sie przy[gluteus maximus]sie, bo i tak firmowego zasilacza nie dostaniesz [; (jakbys umial czytac, to bys zobaczyl kto pierwszy zaczal pyskowac). Ostatni moj post na podsumowanie: Procka mozna podkrecic o 5, 10mhz, ale co to za o/c (z technicznego punktu widzenia jest to overclocking, ale nikt nie zaklada topicow o tak blachych sprawach). Tak samo tutaj, ktos wycial sobie okienko, wlozyl 2 wiatraczki swiecace i odrazu trzeba nowego topica zakladac... W tym dziale, ludzie przywykli do bardziej ambitnych 'modow' i dlatego taka reakcja starych wyjadaczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 hehe... blacha chiefteca to jedna z najlepszych jakie ciachalem w swojej kadencji. Bardzo sztywna (1 mm stali robi swoje) wyzynara i brzeszczot/katowka mialy co robic. Duzym plusem jest fakt iz nawet gdy wyciachalem dziure jaka wyciachalem... zdjecie ...obudowa ani troche nie stracila na sztywnosci. Pamietam czasy tracerow i codegoenow ktore ciachalem trza bylo pozniej uwazac zeby sie scianka na pol nie zgiela :D tutaj nie ma o czym stakim mowy... 1566515[/snapback] taki maly ot z mojej strony, widze lagier ze masz na puleczce kilka tomow swiata wiedzy :D:D haha pamietam ze tez to kupowalem :D niekonczonce sie wydania :D w tej stali cheifa jest jeden problem, jest strasznie ciezka :> @ath: i kolejny raz pokazales swoja klase, panie daj pan spokoj i moze faktycznie zrob jednak tak jak ci pisal VIP. a co do zasilacza to niech cie juz glowa o moj zasilacz nie boli B) :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 (edytowane) ludzie dajcie sobie na luz ciągle jakieś kłótnie stara ekipa jedzie na nową ekipę, a jak wiadomo starzy ;) nie będą na siebie jechać za takie bzdury, gdyż znają się nie od wczoraj i w tym momencie zapomnijmy o zasadzie bez stronnictwa ja na tym forum jestem od początku i wiem jak o jest buhehehehehhehe mod jak każdy widzi jest, ale nie można go szufladkować razem z takimi modami jak ---{ Pure Metal }--- Mod, [project Log] od Radek_BVB dajcie sobie buzi na zgodę i idźcie na browara to zawsze pomaga pozostaje nam do rozwiązania jedna bardzo ważna kwestia kto musi się zmienić „wapniaki” czy „dzieciaki” oceńcie sami ps. jestem głuchy :blink: Edytowane 26 Lipca 2005 przez cavarr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 I na koniec z Kopalińskiego ... modyfikacja zmiana, przeróbka, poprawka; odmiana, przekształcenie, wariacja, wariant. Dla mnie ta definicja jest jasna... Zatem biorąc pod uwagę powyższą definicję, logicznym jest, że: modyfikacja=zmiana (stanu) zmiana=rysa na obudowie - no bo obudowa defakto jest już inna (można ją odróżnić) stąd wniosek poprzez prostą implikację modyfikacja=rysa na obudowie... mam jednak nadzieję, że żaden dzieciak nie zechce opublikować swojej obudowy opierając się na powyższym dowodzie... :lol: jak ktoś tam wspomniał, mody są różne, z tym się zgodzę, i nie można ich wszystkich stawiać na tej samej półce... ten akurat stoi dla mnie gdzieś na niższej.. dac all i dziekuje, że się zgadzacie (jednomyślnie :D), że jestem głupi i się nie znam na modowaniu i tym podobnych rzeczach... dziwnym trafem mi to jakoś nie przeszkadza... :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TripleX Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 Zatem biorąc pod uwagę powyższą definicję, logicznym jest, że: modyfikacja=zmiana (stanu) zmiana=rysa na obudowie - no bo obudowa defakto jest już inna (można ją odróżnić) stąd wniosek poprzez prostą implikację modyfikacja=rysa na obudowie... mam jednak nadzieję, że żaden dzieciak nie zechce opublikować swojej obudowy opierając się na powyższym dowodzie... :lol: jak ktoś tam wspomniał, mody są różne, z tym się zgodzę, i nie można ich wszystkich stawiać na tej samej półce... ten akurat stoi dla mnie gdzieś na niższej.. dac all i dziekuje, że się zgadzacie (jednomyślnie :D), że jestem głupi i się nie znam na modowaniu i tym podobnych rzeczach... dziwnym trafem mi to jakoś nie przeszkadza... :twisted: 1566781[/snapback] a czy nie wpadles na to ze nikogo nie interesuja twoje belkotliwe posty...gadasz glupoty,paplasz o cholera wie czym. co do drugiej czesci masz racje i to calkowita i my rowniez na to zlewamy czy ci to przeszkadza czy nie i tym oto sposobem server tłika znowu zajmowany jest przez idiotyzmy takie jak twoj post i niestety moj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 widac Ciebie interesują skoro go czytasz i odpowiadasz :) czy nie.. a Tobie nie przyszło do głowy, że możesz nie rozumieć o czym ja paplam? :lol: whatever... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...