Kwiateek Opublikowano 20 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2002 Pentium 4 3.06 GHz z technologią Hyper-threading jest już w sklepach. W naszym kraju procesor kosztował będzie blisko 3000zł. Czy nowy procesor Intela już teraz wart jest swojej ceny? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 20 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2002 jest, co intel to intel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 20 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2002 Musze sie przyznac ze wkoncy Intel wydal dobrego proca , jednak w tym momenciekosztuje za duzo . Pozatym Amd zapowiedzialo Bartona z magistrala 400 Mhz i obsluga Dual DDr :) , ktora ma wspierac kt400a , wiec narazie uwazam ze nie jest wart swojej ceny . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 20 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2002 a dzisiaj amd przedstawiło na targrch Comdex Fall 2002 Procesor Athlon64 czyli ClawHamer to dopiero będie procek i będzie zasługiwał na miamo pogromcy intela ale poczekamy se jeszcze do testów no nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 20 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2002 pewnie wydajnosciowo Hammer i to p4 3.06 bendą wydajnosciowo zblizone, z tym ze p4 bedzie kozsztowal 2 razy wiencej ( ale to co bo intel to intel ) TFU Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 20 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2002 dlatego amd ma przewage nad intelem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertcik Opublikowano 20 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2002 pewnie wydajnosciowo Hammer i to p4 3.06 bendą wydajnosciowo zblizone, z tym ze p4 bedzie kozsztowal 2 razy wiencej ( ale to co bo intel to intel ) TFUCo do tych cen to był bym bardzej ostrożniejszy, zobacz sytuacje z ADM 2400+ nie są one już tak tanie jak kiedyś sytuacja cenowo pomiędzy AMD a Intelem powoli się wyrównuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 20 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2002 eeee tam jakis 3.06 cieniastwo , ja mojego 1,8 podkrecilem juz do 2,5 a na wodzie podkrece do 3,1......... to po co przeplacac skoro dosia tańsza? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 a jak mslisz tefo 3.06 do ilu mozna podkrecic na wodzie i dobrej mobo ke ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 ech.. a ja mam athona 1700 i mi starcza. jak bede zmienial to bede sie martwil czy mam w 3dmarku 20 czy 40 tysiecy... :-/ a teraz wszystko chodzi i jest luzik :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 ech.. a ja mam athona 1700 i mi starcza. jak bede zmienial to bede sie martwil czy mam w 3dmarku 20 czy 40 tysiecy... :-/ a teraz wszystko chodzi i jest luzik :) I masz rację. Choć ramu mógł byś sobie jeszcze trochę wstawić ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 jak na razie jest niezle. jak przetestuje nowego wina to pomysle moze o dokupieniu. choc zalezy jak on bedzie sie sprawowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 za 3 tysiaki to o wiele za dużo lepiej athlonka sobie sprawić bo tańszy ale jak to kase ma to pentium 4 jest dla niego nawet ten za 3000 zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 ktos pytal na ile mozna wykrecic 3,06 nie mam dobrego mobo ale :P jutro bede mial chlodzonko wckaczke wiec powiem jak sie kreci :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 ktos pytal na ile mozna wykrecic 3,06 nie mam dobrego mobo ale :P jutro bede mial chlodzonko wckaczke wiec powiem jak sie kreci :-) no nie no a ten se go kupił .Acha zapomniałem że ty mieszkasz w ameryce no cóz a tam pewnie kosztuje duzo mniej ale ty masz sie dobrze my tu w polsce możemy tylko pomażyć o takim sprzęcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...