klawisz Opublikowano 23 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2005 Siema.niedawno podkręciłem sobie mojego radka X600 i tak sobie myslę przecież on był na gwarancji czy ją po tym podkreceniu utraciłem???????? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuwar Opublikowano 23 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2005 Extremalne podkręcanie...... Nie, jeżeli nie zrobiłeś Vmoda to nie straciłeś.......... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamiKaze boski wiatr Opublikowano 23 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2005 Nooo rzeczywiscie extremalne podkrecanie :mur: Raczej nie , jak sie nie wygadasz gosciowi bo nie jest w stanie tego sprawdzic. Chyba ze kreciles przez zmiane biosa ... to wtedy na sile by mogl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 23 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2005 OMG Ekstremalne :) Przenosze do Podstawowych Zagadnień. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...