vitucky Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 W czolowce napewno Samsung - nie na darmo ma takie ceny jakie ma, to juz IBM jest chyba tanszy. 1579907[/snapback] Samsung to juz zupelnie inna bajka i to w dodatku niepolska... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Sony oczywiscie takze produkuje bardzo dobre laptopy - szczerze polecam :D Dla mnie kroloje dell i clevo !!!! Pozdr. 1574625[/snapback] Właśnie też zauważyłem, że mało kto wspomina o SONY VAIO. Jedyną ich wadą są bardzo wysokie ceny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoSeK Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2005 A co z Clevo ? Jestem teraz w UK w Glasgow i w pierwszym sklepie z laptopami do jakiego wlazlem koles (oryginalny Tajwanczyk) powiedzial ze Clevo to jedna z najlepszych firm, jedna z najstarszych w branzy. Nie mam pojecia ile w tym prawdy bo na polskim rynku Clevo nie ma ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trybul Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Tak pewnie zaufaj Tajwańczykowi :D , hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2005 I to jest kompetenta odpowiedz ... teraz wszystko jest jasne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...