Seducho Opublikowano 23 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2005 mam 9800 xt i na moim p4 2.4(fsb)mam bardzo mało fps i chciałbym żebyś mi pomogli wybrać procesor który pozowli w 100% wykorzystać potencjiał tej karty.Mam płyte z podstawą socket 478 więc prosił bym o propozycjia na tą platfrome!pozdro :mellow: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluszek Opublikowano 23 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2005 heh od procesora bardzo mało zależy ile masz fps. może masz za mało ramu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seducho Opublikowano 23 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2005 no chyba raczej w takich grach jak hl2 i cs:s bardzo duzo zależy od procesora... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluszek Opublikowano 23 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2005 i wydaje ci sie że p2,4 nie wystarcza na hl2 ? to już lepiej go podkręć do 2,8 a nie nowy procek... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madek Opublikowano 23 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2005 (edytowane) heh od procesora bardzo mało zależy ile masz fps. może masz za mało ramu ? 1562811[/snapback] mylisz sie. oczywiscie zalezy o jakich grach mowimy, ale ja nawet u siebie widze ze procek go troche blokuje. poza tym intel w grach demonem szybkosci nie jest, niestety... Edytowane 23 Lipca 2005 przez madek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...