Yavol Opublikowano 23 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2005 szukałem w dziale chłodzenie ale nikt mi nie odpowiedział więc próbuje teraz tu, a wiec mam pytanie: czy na te mobo wejdzie PENTAGRAM Freezone QVC-100 Cu+??? czy jest ktoś kto posiada taki zestawik??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 23 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2005 na mobo wejdzie ,ale czy sie zmiesci do obudowy to juz inna sprawa - zalezy od obudowy jednak 8krai ma gniazdo dosc daleko od krawedzi plyty ,wiec w wiekszosci obudow sie zmiesci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yavol Opublikowano 24 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2005 o obudowe się nie boję bo wiem że wejdzie tylko bardziej mnie zastanawia czy nie będzie przeszkadzał radiator chipsetu??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djmajstersztyk Opublikowano 25 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2005 mnie również interesuje ten temat, ponieważ noszę się z zamiarem kupna tego chłodzenia i jestem ciekaw czy uda się go upchnąć na tą płyte. Z moich pomiarów wynika że mogą być lekkie problemy zkondensatorami.....:( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yavol Opublikowano 25 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2005 o któe konkretnie kondensatorki Ci chodzi??? mnie bardziej przeraża radiator na chipsecie!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djmajstersztyk Opublikowano 25 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2005 te do okoła socketu. Gdzieś czytałem że koleś zamontował freezona 80 i opierały się o te kondensatory. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...