g0rgiasz Opublikowano 23 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2005 Jak zmienić sposób przedstawiania się OPERY stronom WWW j.w nic dodać, nic ująć ;) Dla IE wiem, ale co mi po tym jak korzystam z Opery ;) ofkoz proszę o pomoc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 23 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2005 F12 - identify as ... Niektóre strony trzeba "oszukać" w inny sposób - ua.ini. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g0rgiasz Opublikowano 23 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2005 hmm chodzi mi o takie cos ze np po wywolaniu skryptu php identyfikujacego przegladarke wyswietlal sie jakis zwykly tekst.. oczywiscie wybrany przezemnie ;) nie zalezy mi na tym aby przedstawiala sie jako inna przegladarka tylko abym mogl to zastapic jakims napisem ;) hmm nie wiem czy zrozumiale napisalem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g0rgiasz Opublikowano 23 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2005 cos takiego jak tu na przykladzie IE -> http://64.233.183.104/search?q=cache:zSgak...+Internet&hl=en Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 23 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2005 Opera nie ma takiej możliwości, ale AFAIR możesz to zrobić np. przez Privoxy. W Firefoxie rozszerzenie User Agent Switcher pozwala na wpisanie dowolnego UA np. "boska przeglądarka g0rgiasza". BTW chyba za długo na forum jesteś, żeby nie umieć edytować swoich postów ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g0rgiasz Opublikowano 23 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2005 (edytowane) no ale jestem przezwyczajony do phpbb a tam sa przyciski edytuj o gory ;) spojrzalem i nie bylo :D THX ide testowac hmm :D a jak to tam zmienic.. zbytnio nic tam nie pisze ;) Edytowane 23 Lipca 2005 przez g0rgiasz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...