Dawidt Opublikowano 23 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2005 Witam, Kolega ma na sprzedaz bloczek na karte graficzna oraz pompke atman 306. Obie rzeczy w stanie dobrym. Fotka pokrytego nalotem bloczku od Mate jest tutaj http://dawidt01.republika.pl/blokgpu.jpg a pompka zekomo chodzi cicho... Ile moglbym dac plnow za obie te rzeczy. Siedzicie w temacie wiec mysle, ze dzieki Wam bede mogl ocenic propozycje mojego kolegi. :) pozdrawiam dawidt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 23 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2005 Hmmmm, za bloczek to nie wiem. Ale taka pompka to na allegro nówka sztuka z gwarą kosztuje cos ponad 60 zeta. W sklepie mozna dostac jeszcze taniej (pewnie 50 pare zyli) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidt Opublikowano 23 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2005 dzieki, za szybka odpowiedz. :) teraz jeszcze cena bloczku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 23 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2005 (edytowane) Pompka na allegro np atman305: http://allegro.pl/show_item.php?item=58362689 Ja kupilem na poprzedniej aukcji u nich za 47,90 NOWĄ. To tani sklep, ale 306 odpowiednio drozsza. Uzywana w okolicach 50-60zl a bloczek? hmm grosze, miedzy 20-30zl imo. Edytowane 23 Lipca 2005 przez aerial Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 23 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2005 306 raczej odradzam lepsza 305 chyba ze masz jakas niska cene tej 306... mialem kiedys taka i to straszny potwor, bardzo wibruje musialbys na gumach w powietrzu podwiesic :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 23 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2005 Jesli pompka uzywana to koło 40zł Za blok 20zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kyniek Opublikowano 25 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2005 ten bloczek obleśny - ale wystacy cilik kamień i rdza i wytrawi śniedź - pasta polerska i szmatka i będzie cyc. jeśli nie koniecznie ma być używany a przejdzie ci przez gardło nowy to niebawem będzie dostępny w większych ilościach Prison V2 GPU za 75zł ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 25 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2005 jeśli nie koniecznie ma być używany a przejdzie ci przez gardło nowy to niebawem będzie dostępny w większych ilościach Prison V2 GPU za 75zł ;) 1565838[/snapback] aa amsz jush jakies fotki tego bloczku bo ja widzialem ale na CPU jak narazie ??;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kyniek Opublikowano 25 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2005 jutro postaram się wrzucić - coś cienko u mnie ze stroną medialną :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfh13 Opublikowano 25 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2005 (edytowane) Mógłbyś przygotować pełen cennik ze zdjęciami i opisami? Ułatwiło by to porównywanie twoich bloczków do bloczków misia. NIECH to też będzie ogłoszenie dla pozostałych producentów bloków z tego forum :razz: Edytowane 25 Lipca 2005 przez kfh13 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kyniek Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 Postaram się coś takiego zrobić jak się nie pojawi pod koniec tego tygodnia to dopiero za 2 tygodnie - wyjeżdżam na tydzień na wakacje :D BTW: też za jakieś 3 tyg. mam nadzieję podesłać jakiś bloczek na jet-pc (o ile jeszcze będzie istniało) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muciek Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 (edytowane) Postaram się coś takiego zrobić jak się nie pojawi pod koniec tego tygodnia to dopiero za 2 tygodnie - wyjeżdżam na tydzień na wakacje :D BTW: też za jakieś 3 tyg. mam nadzieję podesłać jakiś bloczek na jet-pc (o ile jeszcze będzie istniało) 1566563[/snapback] :blink: Czy coś mnie ominęło ? Mógłbyś trochę to sprecyzować ? Edytowane 26 Lipca 2005 przez muciek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...