Niv Opublikowano 23 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2005 Mam 2 nastepujace problemy: Maciw wypisana moja konfigurajce mam windowsa xp z dodatkiem service pack 1 i 2.I jak np. ze 2 -3 godz np. gram poznniej wlacze winampa i program files sobie szperam to wyskakuje bład [drwtsn32.exe] i mi sie komp wiesza.Nie wiem co robic ! :mur: A 2 sprawa jest troche smieszna :oops: Jak zainstalowalem service packa 2 i naciskam alt+ctrl+delete to napisalo mi ze menadzer urzadzen zostal wylaczony przez administratora.Zabijcie mnie ale ja nie wylaczalem menadzera. :blink: :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
revers Opublikowano 23 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2005 po 1 zmien nawe tematu bo mod sie przyczepi i dostanie pkt karne, o menadzeze juz bylo poszukam jak znajde to dam up'a :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 23 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2005 (edytowane) drwtsn32.exe to microsoftowy debuger i jak coś "przestanie odpowiadać" to się to włącza i przeważnie zawiesza całego kompa... Na drugie pytanie ci nie odpowiem bo nie mam winxp ;) No i zmień tą nazwe tematu :wink: Edytowane 23 Lipca 2005 przez Barthezzo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 23 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2005 ZMIEN TYTUŁ TEMATU!!!! http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=144090 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AK47 Opublikowano 23 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2005 rozwiązanie: START>>URUCHOM ->drwtsn32.exe. Teraz odznaczamy wszystkie opcje i po kłopocie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niv Opublikowano 23 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2005 no a jak moge zmienic ten temat przeszkadzajacy? co mam napisac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 23 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2005 Przeciez nie wyskakuje bez powodu, rozwiazanie z wylaczeniem jest nie za dobre... Lepiej przeskanowac tym: http://download.microsoft.com/download/8/1...wareInstall.exe Nastepnie sciagnac hijackthis i wkleic log ze skanowania na forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...