Mr_Gizmooo Opublikowano 20 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2002 1. Powiedzcie mi moi drodzy fachowcy o co chodzi z tym Vcore, po co np. Athlon 850 Mhz Slot A ma je ustawione na Auto aż do 1,7V jeśli doskonale śmiga na napięciu 1,56 (ustawiam 1,55 ale płytka widać zawyża troszke bo programiki różne wyswietlaja 1,56V). Jeszcze ani razu mi sięnie zawiesiłna tym napięciu, próbowałęm Seti, 3dmarka itp. itd. wszystkich po kilkanaście godzin... teraz np chodzi Kazza, seti, WinAmp, Internet Explorer i kilka innych procesów z Windowsa i wszystko jest spoko, ani jednego zgrzytu, nawet jakby stabilniej ... 2. Chciałbym o ile to możliwe zeby mi ktoś podesłał link do kalkulatora AMD liczącego wydzielanie ciapła przez ich procki, bo gdzieś go zapodziałem. 3. no i niech ludzie, którzy też próbowali obniżać wcore na swoich prockach coś powiedzo o efektach swoich działań, np. czy im od tego spadła temperaturka, bo sam nie mogę sprawdzić z powodu braku czujnika na procku. Dzięki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 20 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2002 daja tak wysokie zeby mogl pracowac w kazdych warunkach kalkularota to nie chce mi sie szukac moj athlon na 800mhz na 1.4V ma 32C Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...