Gość fredus Opublikowano 24 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2005 Mam pytanko jakim programem można sprawdzic temperature karty graficznej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 24 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2005 everest , ati tray tool itp itd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4rch0n Opublikowano 24 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2005 Nie wiem dlaczego, ale mimo, że moja karta ma czujnik na rdzeniu to temp. z tego czujnika moge odczytac wylacznie programem VTuner... ani everest ani inne programy tego typu nie widza tego czujnika... O jakiej wersji eversta mowiles? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 24 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2005 Nie wiem dlaczego, ale mimo, że moja karta ma czujnik na rdzeniu to temp. z tego czujnika moge odczytac wylacznie programem VTuner... ani everest ani inne programy tego typu nie widza tego czujnika... O jakiej wersji eversta mowiles? 1563845[/snapback] zalecane jest uzywanie najnowszego everesta ;) bo to ze everest niewidzi odczytow z karty grafiki gdy ta ma czujnik to hmm dziwne :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 25 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2005 Mam pytanko dotyczące programów do podkręcania karty graficznej.... mianowicie który jest najlepszy ATI TOOL, ATI TRAY TOOLS, POWER STRIP, czy RIVA TUNER??? Który wy uzywacie i który polecacie? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 25 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2005 No własnie tylko najnowszy everest, aida 32 nie pokazuja mi temperatury karty graficznej :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 25 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2005 kazdy jest taki sam i niczym sie nie roznia, tak samo podkrecaja, ati tray tool Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 25 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2005 Riva Tuner. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...